Pazartesi, Haziran 10, 2013

Bayburt Turnuvasında şampiyon Aşağı Çımağıl..

Bayburt Kültür ve Yardım Derneğinin bu sene 13’ncüsünü düzenlediği Geleneksel Futbol Turnuvasının final maçı Aşağı Çımağıl ve Petekkaya takımları arasında oynandı.



 
28 Nisan 2013 Pazar günü başlayan ve Koca Sinan Stadı’nın yanı sıra Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında da oynanan turnuvanın final maçı dün kalabalık tribünler ve önemli konukların huzurunda oynandı.



Final maçına, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Özkan, Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Ensar Özcan, AK Parti Bahçelievler İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Ziya Doğan, Bağcılar ve Güngören Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda konuk izlediler.



Toplam 21 maçın oynandığı final maçında Aşağı Çımağıl ve Petekkaya takımları karşı, karşıya geldiler. İlk devresi Petekkaya’nın Ercan Aktaş’ın golüyle 1-0 önde kapattığı maçın 50.dakikasında Aşağı Çımağıl Köyü Erdoğan Alak’ın golüyle eşitliği sağladı ve 90 dakika 1-1 sona erdi. Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Aşağı Çımağıl Köyü 13.turnuvanın şampiyonu olurken, yarı final maçlarında olduğu gibi final maçı da Kaçkar TV’den naklen yayınlandı.


 
STAT: Koca Sinan
HAKEMLER: Bülent Süer, Emre Gümüş, Cem Özkır
AŞAĞI ÇIMAĞIL: Yunus, Kubilay, Ali, Enes Hatun, Yunus Emre, Osman, Hüseyin, Bülent, Abdülkadir, Erdoğan, Enes Yerli
YEDEKLER: Fatih, Muhammet Selman, Hakan, Uğur, Muhammet Efkan, Cihan, Yılmaz, Emre
PETEKKAYA: Ünal, Fatih Okan, Muhammet Mert, Başar, İlyas, Enes, Mustafa, Ömer, Abdülkerim, Uğur, Ercan
YEDEKLER: Mehmet Fatih, Ahmet, Burak, Emir, Muhammet Mustafa, Furkan, Salim


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...