Perşembe, Haziran 06, 2013

Arnavutköy Belediyespor rahat kazandı

İstanbul U11 Ligi Miniminikler Futbol Şenliği karşılaşmasında Arnavutköy Belediyespor ve Bollucaspor karşılaştılar.



Kazım Karabekir Mevlana Stadında oynanan ve Hakem Berkay Artin yönettiği maçı Bahri Yılmaz’ın yönetimindeki Arnavutköy Belediyespor 7-1 kazanmayı başardı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

ibrahim keleş dedi ki...

arkadaşlar lütfen rica ediyorummm. minik gençlerimizin maçlarında kazanmaya yönelik manşetler atılması konusunda sizleri eleştirdim.. hala devam ediyor. bunları yapmaya devam ederseniz çocuklarımıza eğitim-öğretimine zarar veriyorsunuz. diyorsanız ki bizler incelemyi yaptık gençlerimiz bunlardan hiçbir şekilde etkilenmez.Konuyla ilgili hocalarımıza davet göndererek, altyapıyı ve gençlerimizin gelişimine en doğru bir şekilde nasıl katkı sağlayabiliriz koşunda bir değerlendirme toplantısı tertipleyebilirsiniz..

akd dedi ki...

İbrahim Hocam, eleştirinde sonuna kadar haklısın. Ancak bizim burada bir art niyetimiz asla olmaz. Ayrıca kalkıp da "bir avans iki de biter gibi saçma başlıklar da asla atmayız. Bir başlık gerekiyordu, bu şekilde yazdım. Bundan sonraki yazılarda daha dikkatli olurum. Selam ve saygılarımla. Ali Kemal Demir.

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.