Cuma, Haziran 21, 2013

Altınokspor: Şerefimiz ve haysiyetimizle kazandık!

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup’ta hafta sonu oynadığı mücadelede rakibine ligdeki ilk yenilgisini yaşatan Altınok Spor Kulübü, maçın ardından çıkan spekülasyonlara yanıt verdi. Kulüpten yapılan açıklamada “Şerefimiz ve haysiyetimizle kazandık” vurgusu yapıldı.


Ligin 15’inci haftasında henüz puan kaybı yaşamayan Çankırı Marufspor’u Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadında konuk eden Altınok Spor Kulübü, zorlu mücadeleden 3-1 galip ayrılarak rakibine ilk puan kaybını ve ilk yenilgisini yaşatmıştı. Karşılaşmanın ardından galibiyete gölge düşüren açıklamaların yer alması üzerine Sarı Siyahlı camia, çıkan spekülasyonlara yanıt verdi.


Yapılan açıklamada, "1953 yılında kurulan Kulübün 60 yıllık geçmişi olduğu ve dimdik ayakta durduğu belirtilerek, “Kulübümüzün 60 yıllık mazisi, şerefli ve onurlu bir şekilde devam etmektedir. Futbolun içinde olup da maalesef futbolun ‘f’sini bilmeyen müfteriler, kulübümüzün haklı galibiyetine gölge düşürmeye yeltenmektedir. Altınok Spor Kulübü olarak Çankırı Marufspor karşılaşmasını şerefimiz ve haysiyetimizle kazandık” denildi.


Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:


“Geçen hafta kendi sahamızda oynadığımız ve galibiyetimizle sonuçlanan Çankırı Marufspor karşılaşmasının ardından bazı kesimler tarafından bizim ve rakibimizin maç öncesinde anlaştığı yolunda yapılan çirkin ve  palavradan ibaret dedikodular kulağımıza kadar gelmektedir. Bu dedikoduları çıkaranlar, demek ki kazandığı her maçı satın alarak kazanıyorlar. Biz, Çankırı Marufspor karşılaşmasını kazanmayı sonuna kadar hak ettik.  Transfer döneminde, grubumuzda rakibimizden sonra en fazla transfer gerçekleştiren kulüp Altınok Spor Külübü’dür.


Grubumuzda gerek misafir ettiğimiz, gerekse deplasmanda oynadığımız hiç bir kulübümüzle en ufak bir sorunumuz olmamıştır. Sahamıza gelen kulüplerin gerek yöneticilerine, gerekse futbolcularına elimizden gelen bütün yardımı göstermişizdir. Altınok Spor Kulübü olarak hiçbir zaman bu tarz pis işlerin içinde olmadık, olmayacağız da.


Kamuoyuna saygılarımızla sunarız.


Altınok Spor Kulübü

1 yorum:

mehmet dedi ki...

sahanızda SORUNSUZ oynadığınız tek bir maçınız var mı diye sorarım altınok yönetimine ??

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...