Pazartesi, Mayıs 20, 2013

Yavuz Sultan Selimspor farka koştu

İstanbul 2.Amatör Lig 10.Grup maçında Fatih Yavuz Sultan Selimspor, Sarıyer Madenspor’u konuk etti. Müsabakayı Fatih temsilcisi 5-1 kazandı.



 


Ligde orta sıralarda yer alan iki ekibin Yıldıztabya Stadındaki aşırı sıcak bir havada oynanan karşılaşmasına Fatih temsilcisi Yavuz Sultan Selimspor iyi başladı ve Turgay Şen’in 15.dakikadaki golü ile 1-0 öne geçti.


 


Sarıyer Madenspor, bu gole 45.dakikada Mustafa Kaçar’ın golü ile cevap verdi maçta skor 1-1 oldu. Yapılan santranın ardından Murat Sancar, Madenspor ağlarını bir kez daha havalandırınca ilk devreyi Fatih ekibi 2-1 önde kapattı.


 


56.dakikada daha önceden sarı kartı bulunan Sarıyer Madensporlu Mustafa Kaçar, bir pozisyonun ardından Hakeme şiddetli itiraz gerekçesi ile önce ikinci sarı kartını ardından da kırmızı kartı gördü ve konuk ekip sahada 10 kişi kaldı. (Hakem’in maç sonu raporunda Mustafa Kaçar’ın sahayı terk ederken hem kendisine hem de Yardımcı Hakeme küfür ettiğini yazdığı öğrenildi)


 


64.dakikada Murat Sancar attığı golle skoru 3-1, 85.dakikada Turgay Şen, 4-1'e getirdi ve maçın skorunu yine Murat Sancar 90.dakikada attığı golle belirledi 5-1.


 


Madenspor Yöneticisine maç sonu rapor
Müsabakanın Hakemi Aydoğan Kaş, müsabaka esnasında uyarmak zorunda kaldığı Sarıyer Madenspor Yöneticisi Mutu Ceylan'ı, maç sonunda kendisine “bac… s..yim” şeklinde küfür ettiği için rapor ettiği öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

1 yorum:

sporcu dedi ki...

Burada Sarıyer Maden kalecisi kardeşimize bir parantez açıp tebrik etmek istiyorum.Yediği 5 gol kimseyi yanıltmasın.Abartmadan söylüyorum 12-13 tane karşı karşıya topu müthiş hamlelerle çıkardı.Bir tane direk dibine giden kafa şutunu tam gol oldu derken kurtardı.Bu ligin üstünde bir kaleci olduğunu belirtmek isterim.

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.