Perşembe, Mayıs 02, 2013

Veteranlardan kıran kırana maç

2012-2013 sezonunda ilk defa yer alan Kırklareli Belediyesi Veteranlar takımı oynadığı maçlarda göz dolduruyor. Cumartesi günü Kırklareli Sentetik çim sahada Kırklareli Belediyesi Veteranlar takımı ile Büyükçekmece Gürpınar Veteranlar takımı karşı karşıya geldi.




Takımların maç kadroları şu şekilde oluştu:


Kırklareli Belediyesi Veteranlar: 1.İsmail Kar, 2.Yücel Vesek, 3.Erol Soypak, 4.Hikmet Dedeoğlu, 5.İbrahim İşbirakmaz, 39. Önder Köse, 7.İlhan Gül, 8.Aydın Bilir, 9.Ragıp Tunç, 10.Ali Gökçen, 21.Özcan Atılgan.


 


Büyükçekmece Gürpınar Veteranlar: 1.Ramiz Çöl, 2.Mehmet Yazıcı, 3.Faruk Akdoğan, 4.Taykur Kaya, 5.Ahmet Yazıcı, 6. Hüseyin Durmaz, 7.Ahmet Gümüş, 8.A.Melik, 9.Nedim Göker, 10.Muhammed Altıntaş, 11.Ersan Tuğ ve Teknik Sorumlu: Hasan Koyuncu


 


Her iki takımda maça temkinli bir şekilde başladı. Birbirlerine karşı özellikle ikili mücadelelerde dikkatli davranmaya özen gösterilen iki takım oyuncuları maç içerisinde önceki zamanlarda birçoğunun profesyonelce futbol yaşantısı sürdürmüş oldukları yaptıkları ustaca hareketlerden belli oluyordu. Büyükçekmece takımında oynayan Muhammet Altıntaş bura bulunan oyuncuların içerisinde Profesyonelliği en üst düzeyde yaşamış olan futbolcuların başında geliyor.


 


Saha içerisindeki dost hane oyun Büyükçekmece Gürpınarspor'un 1-0 galip gelmesi ile sonuçlandı. Maç sonrasında her iki takım oyuncuları beraberce fotoğraf çektirdi. Her iki Takımın kaptanları Muhammet Altıntaş ve Ali Gökçen şunları dile getirdi: “Burada sportif amaçlı bir faaliyet yürütülüyor. Bizlerde bunun bir parçasıyız. Spor yapmasaydık burada tüm arkadaşların hayatından bir şeyler eksik olurdu. Hem de bu kadar sağlıklı bir durumda olmazdık. Tabii ki hepimiz galip gelmek için oynuyoruz ama ilk hedefimiz maçları kazasız belasız bir şekilde bitirmek. Sürekli olarak sporun içerisinde kalmak istiyoruz. Amacımız her yaşta herkesin spor yapabileceğini göstermek. Spor yapmanın yaşı yoktur. Buraya gelen ve takımlarımızda oynayan arkadaşlarımız hepsi zamanında amatör ve Profesyonel olarak futbol oynamış kişiler. Her biri futbol bilinci olan kişiler. Bu yüzden fazla sakatlık olmuyor. Herkes sakınıyor ve bir birini koruyor” dediler.


 


KAYNAK: http://www.gazetetrakya.com/

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...