Cumartesi, Mayıs 18, 2013

Nişantaşı’nda iç transfer tamam, dış transferde sona gelindi

İstanbul Süper Amatör Lige geri dönen Nişantaşı FK’da iç transfer görüşmeleri sona erdi, dış transfer görüşmelerinde ise sona doğru geliniyor.



Bu sezon İstanbul 1.Amatör Lig 9.Grupta oldukça başarılı bir sezon geçiren ve Süper Amatör Lige geri dönen Şişli temsilcisinde ilk olarak Teknik Direktör Mehmet Kaplan ile yeniden anlaşılmıştı. İç transfer görüşmelerine de hızlı başlayan Nişantaşı FK’da, 5 futbolcu ile yeniden anlaşıldı. Kırmızı-mavili Kulüpte yeni sezonda forma giymeye devam edecek futbolcular ise, Behçet Yeni, Dolunay Uzun, Furkan Patlankaya, Metin Şahin ve Yusuf Çakıroğlu oldu.


Dış transferde sona geliniyor
Öte yandan hedefini 2013-2014 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen ve bu doğrultuda kadrosuna çok önemli isimleri katmaya hazırlanan Nişantaşı FK’da, Teknik Direktör Mehmet Kaplan tarafından daha önceden belirlenen futbolcularla görüşmelerde sona gelindi. 1-2 futbolcu haricinde listesindeki tüm futbolcularla prensipte anlaşan Nişantaşı, ilerleyen günlerde bu futbolcuları basına tanıtacak.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

4 yorum:

berkay dedi ki...

Nişantaşı çok büyük bir idol olma yolunda sağlam adımlarda ilerliyor

bülentparlakkılıç dedi ki...

Hayırlı ugurlu olsun

futbolsever dedi ki...

Çok önemli oyuncular denmiş prof oyunlar varmı bu isimler arasında?

ne diyorsak o dedi ki...

Erken ekilen daridan
Amateur e donmus proftan
Hayir gelmez...

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...