Perşembe, Mayıs 02, 2013

Mert-Şirintepe maçına olaylar damga vurdu

Kocaeli 2. Amatör Lig A Grubu’nda zirveyi yakından ilgilendiren maçta lider Mertspor ile 3. sıradaki Şirintepespor karşı karşıya geldi. Olaylı maçı Şirintepespor 3-2 kazandı.



Cephanelik Stadı’nda oynanan maçı Şirintepespor uzatma anlarında bulduğu golle 3-2 kazandı. Ancak maçta istenmeyen üzücü anlar yaşandı ve yaklaşık 20 dakika duran maçta çıkan olaylar maçın önüne geçti.


 


2. Amatör Lig A Grubu’nda haftanın önemli maçında lider Mertspor ile 3. sıradaki Şirintepespor karşılaştı. Şirintepespor uzatma anlarında bulduğu golle karşılaşmayı 3-2 kazandı. Maç içerisinde çıkan olaylar güne damgasını vurdu.


 


Müsabaka 20 dakika durdu
İlk yarının ortalarında Şirintepe maçta öne geçti. Ancak Şirintepe tarafı sevincini biraz abartınca Mertspor taraftarı buna tepki gösterdi ve ardından da istenmeyen olaylar yaşandı. Şirintepeliler can sağlını korumak için sahaya girdi. Hakem Osman Kılıç maçı durdurdu ve soyunma odasına girdikten sonra çevik kuvvet desteği istendi. Hakem Kılıç stadı boşaltırdı ve gerekli olan güvenliğin sağlanmasının ardından maçı yaklaşık 20 dakika sonra başlattı.


 


Şirintepespor’da çok önemli galibiyet
Tartışmalı kararlara imza atan Osman Kılıç 2’si saha içinden 1’i de kulübeden olmak üzere toplam 3 Mertsporlu oyuncuya kırmızı kart çıkardı. Mertspor yine de skorda 2-2’lik dengeyi buldu. Eksikliğin dezavantajıyla rakibin ataklarını karşılamak isteyen Mertspor son dakikada 3. golü kalesinde gördü rakibine 3-2 yenildi. Şirintepespor aldığı galibiyet sonrasında 1 maç eksiği ile Mertspor’un 3 puan arkasından 2 sıraya çıktı.


 


KAYNAK: http://www.kanalkocaeli.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.