Cuma, Mayıs 31, 2013

Küçükköy’ün Teknik Direktörü Ergün Gelen oldu

2013-2014 futbol sezonunda parolasını Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Küçükköy, eski futbolcusu ve kaptanı Ergün Gelen’i Teknik Direktörlük görevine getirdiğini açıkladı.



Küçükköy Kulübü'nden yapılan açıklamada başarılı Teknik adam ile her konuda anlaşıldığı ifade edilirken, yeşil-siyahlı Kulübün Başkan Yardımcısı Bülent Karakuş, Ergün Gelen ile başarılı bir “yeniden güçlü bir başlangıç” yapacaklarına inandığını belirterek, “yeni sezon öncesi kadro hazırlıklarımızı tamamladık ve önümüzde hafta içerisinde anlaştığı futbolculara imza attıracağız. Eski günlerdeki gibi güçlü ve taraftarına keyif veren Küçükköyspor geri geliyor. İlk hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lige bu sezon çıkacağımıza gönülden inanıyoruz” dedi.


 


Küçükköy’de Profesyonel oldu, Feriköy’de bıraktı
27 Ocak 1970 doğumlu Ergün Gelen futbola Altıntepsi'de başladı ve ALARKO'da forma giydikten sonra bu sezon Teknik Direktör olarak geri döndüğü Küçükköyspor’da 1993 yılında Profesyonel oldu. Gelen, Burdurgücü (Askerlik görevi nedeniyle), Tekirdağ, Keşanspor ve Cidespor’da futbol oynadıktan sonra Feriköy’de futbola son noktayı koymuştu. Teknik adamlığa da Feriköy’de başlayan Ergün Gelen, Tunaspor’u Bölgesel Amatör Lig’e çıkarttıktan sonra bu sezon yeniden Feriköy’de görev yapmış ve Yükselme Grubunda görevinden ayrılmıştı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.