Çarşamba, Mayıs 22, 2013

Küçükköyspor’un Dayanışma Gecesi 3 Haziran’da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor, 3 Haziran 2013 Pazartesi günü Kulübe destek amacıyla Dayanışma Gecesi düzenledi.



Bu sezon İstanbul Süper Amatör Ligde iddialı bir kadro kuracak olan ve yeni Teknik Direktörü ile anlaştıktan sonra dış transferde daha önceden görüşülen futbolculara imza attıracak olan Yeşil-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Bülent Karakuş, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, “1 Haziran 2013 günü yeni Teknik Direktörümüzü ilan edeceğiz. Çok kaliteli ve bizi yakından tanıyan bir Hoca ile anlaştık. Ardından da dış transferde uzun süredir görüşme halinde olduğumuz ve anlaştığımız futbolcuları basına tanıtacağız. Bu sezon Küçükköyspor olarak hedefimiz Bölgesel Amatör Lig. Bu hedefe ulaşmak için de tüm fedakârlığı yapacağız ve Kulübümüzü layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağız” derken, Küçükköy Grand Salon Paris Düğün Salonunda yapılacak olan Dayanışma Gecesine herkesi davet etti.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.