Perşembe, Mayıs 16, 2013

Eyüp Kulüpler Birliği, İASKF’yi ziyaret etti

Göreve gelen Eyüp Kulüpler Birliği'nin yeni Yönetim Kurulu, İASKF Başkanı Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.



İstinye Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Eyüp Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu heyetini İASKF Genel Başkan Ali Düşmez ağırladı. Sabah erken saatlerde kahvaltı eşliğinde gerçekleşen ziyarete Kulüpler Birliği Yönetiminin yanı sıra ilçe Kulüp Başkanları’da katıldı.


 


Yapılan ziyarette İASKF Genel Başkanının yanı sıra, İASKF Genel Sekreteri M. Ali M. Tanrıyaşükür, Genel Başkan Vekili Fikret Sivri, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karaman ve Hasan Cevahiroğlu, AS Başkan Cemalettin İnanç, Mali Sekreter Ali Yazlı, Genel Sekreter Yardımcıları Ufuk Tatar ve Asım Özdemir ve Denetleme Kurulu Başkanı Coşkun Tosun’un yanı sıra, İASKF AS Başkanı ve Öz Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Metin Çırpan ile Öz Alibeyköy Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Furuncu’da hazır bulundular.


 


Toplantıda konuşan İASKF Genel Başkan Ali Düşmez, bu tarz ziyaretlerden çok hoşnut olduklarını, amatörler evinin tüm spor camiasına her zaman açık olduğunu belirtti.  Yenilenen Orhan Saka Amatörler Evini de misafirlerine bizzat gezdiren Genel Başkan Ali Düşmez’e Eyüp Kulüpler Birliği Başkanı Yahya Sünnetçi forma hediye etti. Daha sonra söz alan Yahya Sünnetçi, Federasyonla yapılacak ortak çalışmalarda her zaman destek vereceklerinin altını çizerken başarılı çalışmalarından ötürü Genel Başkan Ali Düşmez’i ve Yönetim Kurulunu tebrik ettiğini sözlerine ekledi. Daha sonra tadilatı biten Orhan Saka Amatörler Evini’ de inceleme fırsatı bulan misafirler iyi dilek temennileri eşliğinde Federasyon'dan ayrıldı.


 


 YEREL FUTBOL SİTESİ


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]


 

2 yorum:

AZİL ASİL dedi ki...

eyüp külüpler birliği başkanı topa ayağını dokunmamış. :)))

akd dedi ki...

Sinisa Mihajlovic: "Mourinho ile futbol konuşmam. Futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememeli"
Jose Mourinho: "Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...