Cuma, Mayıs 17, 2013

Büyük Mükellefler VD. iddiasını kaybetti!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları turnuvasında İdari Mali İşler Daire Başkanlığı, Büyük Mükellefler Vergi Dairesi’ni 9-4 mağlup ederek rakibinin bir üst tur iddiasına son verdi.



 


İdari Mali İşler Daire Başkanlığı’nı galibiyet taşıyan goller Erdal Erdoğan (3), İsmail (2), Abdulaziz Budak, Haydar Turan ve İsmail Faruk Topal’dan (2) geldi. Büyük Mükellefler Vergi Dairesi’nin sayılarını ise Nihat Aksoy (2), Abdil ve Yücel Temur kaydetti.


 


Orhan Bora’dan teşekkür!
Büyük Mükellefler Vergi Dairesi’nin Takım Sorumlusu Orhan Bora maç sonu yaptığı açıklamada, turnuva boyunca ellerinden gelen mücadeleyi sergilediklerini ancak gruptan çıkamadıkları için üzgün olduklarını ifade ederken, “bizim için güzel bir etkinlik oldu. Kurumumuzun çeşitli Birimlerinde görev yapan mesai arkadaşlarımızla maç vesilesi ile bir araya gelip hasret gideriyoruz. Burada amaç turnuvaya katılmak ve sportmence müvadele etmektir, biz de Büyük Mükellefler Vergi Dairesi olarak burada olmaktan son derece memnunuz. Bu vesile ile tüm takımlara ve sporcu arkadaşlarımıza bu anlamda teşekkür eder, bir üst tura çıkan takımlara da başarılar dilerim” dedi.


 


Bahçelievler Uygulama kazandı, 4 kırmızı çıktı
Günün son maçı ise bir hayli çekişmeli geçti ancak maçın son anlarında yaşanılanlar iki takımada yakışmadı. Bahçelievler Uygulama Müdürlüğü’nün 3-2 kazandığı maçın son anlarında birbirleriyle kavga eden 4 futbolcu oyundan ihraç edilirken, iki takımda maçı 6’şar kişi ile tamamlamak zorunda kaldı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...