Cuma, Mayıs 17, 2013

Bir takım otobüs ile, diğeri kamyonetle maça gidiyor!

İstanbul 2.Amatör Lig 18.grupta mücadele iki ekip karşılaştı. Maç bitiminde iki takım oyuncuları da üstlerini değiştirdikten sonra stat dışındaki araçlarına binerken dikkat çekici bir durum vardı.



Tuzla Şifaspor takımı Haydarpaşa sahasındaki müsabakaya Tuzla Belediyesinin tahsis ettiği son model otobüsle gelip giderken, Üsküdar Belediyesi maalesef kendi ilçesinin takımlarına otobüs tahsis etmediğinden dolayı, Selami Ali Yeşil Saha takımı kamyonetle maça gitmek zorunda kaldı. Çok çekişmeli geçen maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.


 


YEREL FUTBOL SİTESİ


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

15 yorum:

İSTANBUL 2020 dedi ki...

Seçim dönemindede utanmadan oy isterler bu vatandaşlardan, geçenlerde kadınlar hentbol liginde final maçıydı maç üsküdar belediye spor salonundaydı maç sonunda kupa seramonisi vardı ışıkları söndürdüler karanlıkta seramoni yapıldı 2020 olimpiyatlarına katılmak için uğraşan o kadar insan var üsküdar belediyesi sanki bir karalama kampanyası yapar gibi spor dallarında tüm rezillikleri yapmaktadır.YAZIK

Tansu Açabey dedi ki...

Üsküdar Belediyesinin büyük ayıbıdır bu olay
Tuzla belediyesine helal olsun

Yavuz ERKOVAN dedi ki...

Her belediyenin spora bakış açısı farklı, Üsküdar Belediyesi daha üst seviyelerde mücadele eden takımları ve bireysel sporcuları ile mücadele eden bir spor kulübünede sahip olduğundan ötürü ve amatör futbol takımlarıda Üsküdarımızda fazla olması sebebiyle hizmet noktasında eksik kalabiliyor. Hiçmi destek vermiyor derseniz Katibim Şenlikleri çerçevesinde tüm külüplerin katılım göstermesi dahilinde nakti yardımda bulunuyor birçok kulübümüze ek desteklerde vermektedir.Hiç bir kulübümüz diyemezki biz belediyemize gittik bize sahip çıkılmadı az veya çok tüm kulüpler ayrıca destekte almaktadır. Sevgili site yöneticileri bu konulardada haber yapmanızı bekliyoruz.

ONUR dedi ki...

böyle güzel bir ayrıntıyı yakalayıp haber yaptığınız için tebrik ediyorum sizi, Efkan bucak ve ekibi.Amatör spora herkezin destek olması lazım. Ben üsküdar belediyesinin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum. Belki bir aksaklık olmuş olabilir. inşallah diğer maçlarda aynı hata olmaz.

alirıza subaşı dedi ki...

ARAC TEMİNİ KONUSUNDA GAZİ OSMAN PAŞA BELEDİYESİNİ TEBRİK EDİYORUM TAKIMLARINA SAHİP CIKIYORLAR.

crevenazvezda dedi ki...

kamyonetle maça çıkan takım acaba AYRAN içiyor mu?belki içerlerse otobüs verirler!!!!!!!bunların spora bakış açısı fevkalade.tebrikler(yancılara)

Tümay dedi ki...

Sevgili Yavuz Erkovan öncelikle senin söylediklerinin de gerçekleri yansıttığını düşünüyorum.Ancak Üsküdar Belediyesi diğer ilçe belediyelerinin aksine hiç bir kulübe maçların için araç temin etmiyor.Üsküdar Belediyesine teşekkür etmek lazım ki her sezon başı kulüplere Katibim şenlikleri adı altında 3-5 kuruş nakdi yardımda bulunmakta.Üsküdar belediyesi kulüplerine bu yardımı yaparak dilenci pozisyonunda tutuyor.Bazı kendisine yakın olan kulüplerine tesiste yapıyor.Ama belediye spor takımına dünyaları harcıyor.Orda da doping ile maalesef patlıyor.

özkan dedi ki...

arkadaşlar konuda ismi geçen takımın başkanıyım ben yorumlara bakıyorumda bana ilginç geliyor biz üsküdarda amatör külüp sayımız 24 ilk kuruldumuz sene üsküdar belediyesi araç temin ediyordu tüm takımlara ama bundan sonra bize degil hiç bir üsküdar takımına araç vermiyolar bizde iç saha maçımızı haydar paşada oynadıgımız için kendi bireysel çabalarımızla maça gidiyoruz yakın oldugu için deplasmanlarada araç kıralıyoruz her takım gibi tabiki belediyemiz arac verse iyi olur ama malesef belediye başkanımızın aldıgı bir karar saygı duymak lazım tümay isimli arkadaşımıza soruyorum her belediye yardım etmiş oldugu külübe dilenci gözüylemi bakıyor o zaman bütün ilçelerin takımları dilenci mesala beykoz belediyesi her külübe bu sene 5 binlira yardım etti bizim 2.amatör ve 1. amatör katibim turnuvaları takımlarımızın sezon öncesi resmi hazırlık maçları yapıyoruz ve eksiklerimizi görüyoruzve üsküdar belediyeside bu 24 külübe nakdi yardım yapıyor bizim içinde çok iyi oluyor saygılar

özkan dedi ki...

ayranda istemiyoruz belediyeden aracta istemiyorum

Patagonyalı dedi ki...

http://www.uskudar.bel.tr/tr-tr/hizmet/projeler/Sayfalar/Projelerimiz.aspx 6.sayfadan itibaren bakarmısın tümay arkadaşım yatırım yalnızca futbol değil , futboldada zaten yardım alınıyor tesis konusundada bazıları bekleyecek , olmayanlar zaten alışık , olanlara daha güzelleri yapılsın nevar yani bunda..

kerem alper dedi ki...

özkan beyin dediği doğru ise 24 takım 24 otobüs demek. belediye bunlara bakacaksa kapatıp belediye sporu kursunlar. bir takım olur otobüsde alırlar.

Tümay dedi ki...

Sevgili patagonyalı belli ki sen bu işlerin oldukça uzağındasın.Çünkü olan tesisi genişletmek ve güzelleştirmek elbetteki daha da güzel olduğunu kabul ediyorum.Ancak tesisi olmayan takımlara da tesis yapılması yerine neden tesisi olanlara daha büyük ve güzeli yapılmaya çalışılıyor bunu anlayamaıyorum.Çünkü Bağlarbaşı ve Valide Tayfun takımının mevcut durumda belediyenin tahsis ettiği tesislere sahip ve geliri olan kulüplerken,diğer tesisi olmayan kulüplere tesis yapmak yerine olan tesisi yıkıp yenilemek ne kadar doğru bunu söylermisin?Ama sende haklısın o kulüpler zaten alışık sürünmeye :)))

Patagonyalı dedi ki...

kerem kardeş senin yolunu hiç tinerciler kestimi, veya gasp edildinmi, 1 takım en fazla 200-250 futbolcuyu barındırır. diğerleri sizin bahçedemi oynayacak ? anladın değilmi 1 takımmış 1 otobüsmüş belediye sporda kurulu zaten orda merak etme veya senin tekel bayinmi var milletin spor yapmasını istemiyon senin dükkanın devamlı müşterisimi olmasını istiyon.

bardak dedi ki...

üsküdar belediyesi otobüs vermiyor ama üsküdar kulüpler birliği seçim vaadi olarak her takımına 1 otobüs alacak zaten . belediyeden otobüse gerek yok tesis yapsın yeter.

bardak dedi ki...

üsküdar belediyesi otobüsüne ihtiyac yok zaten üsküdar kulüpler birliği seçiminde vadedilen otobüsler alındığında bu sorun nasıl olsa ortadan kalacak , belediye eldeki tesisleri güzelleştirsin yeni tesisiler kazandırsın yeter.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...