Cuma, Mayıs 24, 2013

BAL’a teklif edilen Hakemler sınavda coştular!

TFF, Merkez Hakem Kurulu’na bağlı İstanbul İl Hakem Kurulu tarafından 2013-2014 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de, Hakem ve Yardımcı Hakemlik için teklif edilen Hakemler, yapılan sınavda büyük bir başarı sağladılar.



 
Toplam 43 Hakem’in girdiği sınavda 13 Hakem 100 tam puan alırken, 24 Hakem ise 90 ve üzeri not aldı. 3 Hakem 80 ve üzeri not alırken, 3 Hakem de 70 ve üzeri not aldı.


 
Aşağıda Adı-Soyadı ve sınav notları belirtilen Hakemlerin arasından terfi edecek olanlar, 06-09 Temmuz 2013 tarihinde Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanacak.



Kimileri ‘sınav kolaydı’ diyor
İstanbul Hakemlerinin aldıkları notların, ülke genelindeki diğer illerin Hakemlerine göre oldukça yüksek olması dikkatleri çekiyor.  Sınavlar hakkında görüşlerine başvurduğumuz bazı Hakemler, sınavn çok kolay olduğunu savunsa da çok farklı görüş bildirenler de var.


 
İl Hakem Kurulu’nun başarısı diyenler var
Bazı Hakemler, sınavlarının kolay olmadığını ileri sürerken, sınavdan birçok Hakemin yüksek not almasında, İstanbul İl Hakem Kurulu’nun sezon boyunca Hakemlere verdikleri görüntülü eğitimlerin ve deneme sınavlarının çok faydasının olduğunu savunarak, "İHK Başkanı Oğuz Uğurlu ve ekibi, bu sezon çok önemli işler yaptılar, Kurul'un başarısı inkar edilemez" dediler.


 
Hangisi doğru?
Bununla birlikte teklif listeleri hakkında görüşlerini paylaşan bazı Hakemler, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu’nun oğlu Oğuzhan Uğurlu’nun BAL’a teklif edilen Hakemler arasında yer almamasını, Kurul Başkanının adaleti olarak görürken, kimileri de bunun tam aksini savunarak, “Oğuzhan Uğurlu listenin en başındaydı ancak doğum tarihi ile alakalı bir durumdan dolayı teklif edilemedi. A.Buğra Taşkınsoy gibi Haziran doğumlu olsaydı, Oğuzhan da bu listede yer alırdı” derken, Yardımcı Hakem olarak BAL’a teklif edilmesi gereken Ömer Faruk Hallaç’a haksızlık yapıldığını ve (adları bizde saklı) 3 Hakemin bu listede yer almasının talimatlara aykırı olduğunu söylediler.


 
Hakemlerin aldıkları sınav notları:
Fatih Çalışkan 100
Kadir Sevim 100
Melih Ortakcı 100
Yalçın Taşkınfurat 100
Ramazan Turan 100
Ahmet Yaşılak 100
Efe Kurtuluş 100
Sinan Ertinğü 100
Mert Büyükgiray 100
Aytaç Geçgel 100
Berkay Salman 100
Hakan Karapıçak 100
Yasin Aydın 100
Ümit Aslan 98
Lider Arık 98
Emir Yapıcı 98
Mehmet Ali Özer 98
Çağdaş Geçgel 98
Ali Tuna 98
A.Türkoğlu Yaman 96
Sinan Tozman 96
A.Buğra Taşkınsoy 96
Selim Şenöz 96
Sercan İçöz 96
Halil Onur Gürel 96
Mehmet Tolga Tarık 94
Okan Akbal 94
Göker Reisoğlu 92
Zeki Karaca 92
Gökmen Dağ 92
Yusuf Bektaş 92
Mehmet Taştekin 92
Mehmet Oral 92
Hakan Demirdöken 92
Fatih Kömel 90
Sercan Yılmaz 90
Sezer Polat 90
Y.Uğur Özyılmaz 88
İsah Demircan 86
Servet Çataltepe 80
Burak Kızılırmak 78
Kenan Yavuz Hızal 78
Cem Özcan 72


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

8 yorum:

Ogün Koca dedi ki...

İstanbul hakemlerimiz MÜKEMMEL başarı yakalamış , umarım hak eden hak ettiğini alır , hepsine başarılar dilerim...

Ogün Koca

ozkan unlu dedi ki...

İst hakemleri bukadar basariyken neden sultanbeyli belediye ifa spor maçına ist dışından hakem getirdiniz ifa sporun kaderiyle oynadinz......

nuri akgun dedi ki...

İl hakem kuruluna yakınlığıyla bilinen Ali Kemal Demir...Yine döktürmüşsün...Gerçekleri yaz...Atamalarda ki haksızlıkları yaz...Gerçekçi ol.Allah sorar bunların hesabını.Sende bu günahlara ortak olma.

Amaç Şenozan dedi ki...

Özkan kardeşim lütfen artık biraz bilinçlenelim,bilgi sahibi olalım.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.BAL statüsü gereği bir ilin yükselme baraj maçını aynı ilin hakem triosu yönetemez,farklı ilden 4 hakem olması mecburidir.

Ali Kemal Demir dedi ki...

İl Hakem Kurulu'na yakın değilim. Teklif edilenlerle ilgili bir liste yaptım, Salı günü (bizi mahkemeye taşımayacak şekilde) yazacağım. Ortada günah varsa ortak olmam, kimsenin de sevabını istemem. Öyle bilmeden sallamayalım.

rüya dedi ki...

İstanbul istanbul olalı böyle bir başarı tablosu gördü mü?? Böyle başarılı bir il hakem kurulu olduktan sonra istanbul her zaman zirvede kalacaktır.

nuri akgün dedi ki...

Yarım kalan maç dolu.Seçim öncesi restourantta yemek yenilen hakemlere verilen maçları görüyorsunuz...Keza liste de ortada :) Şahsen isteğim çok değil...Objektif bakış istiyorum.

Şenol DENİZCİ dedi ki...

Hak eden çıkar umarım BAL hakemliğine. Burası Türkiye arkadaşlar adamı olan bazen aradan çıkabiliyor.Buna kimse engel olamıyor takdir edersiniz ki ? ama şu listenin % 90 ı bence adaletli yapılmış.Acımasızca eleştiriyi kesinlikle hak etmiyor bence. Bir yönetici olarak burada adı geçen pek çok hakemi izledim ve pek çoğunun iyi hakem karakterli insanlar olduguna inanıyorum. Allah yollarını açık etsin.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.