Salı, Mayıs 28, 2013

Abbas Yaşar Gazi Mahallesispor’da

Son olarak İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden Zara Ekinlispor’da Alt Yapı Genel Koordinatörlüğü görevini yapan Teknik Direktör Abbas Yaşar, Gazi Mahallesispor’da Sportif Direktörlük görevine getirildi.


20 Mayıs 1969 doğumlu başarı teknik adam futbolcuğunda, Gaziosmanpaşa, Galatasaray, Denizlispor, Vefaspor, Küçükçekmece, Bayrampaşa, Gürpınar, Fatih Yayla ile Alucra Doluderespor’da görev yapmış. 8 yıl görev yaptığı ve A takıma kadar yükseldiği Galatasaray’da 15 defa Genç Milli olmuştu.


 


Teknik Direktörlüğe Yıldıztabyaspor’da başlayan Abbas Yaşar daha sonra, Yeşildirek, Çağlayan Akarsu, Gazi Mahallesispor, Gaziosmanpaşa (U16) ve son olarak Sultangazi Onurspor Kulüplerinde görev yapmış, ayrıca Galatasaray’da bir dönem Futbolcu Tarama Komitesinde çalışmıştı.


 


Zara Ekinlispor’da görevinden kendi isteği ile ayrılan başarılı Teknik adamın Gazi Mahallesispor’da Sportif Direktörlük görevine getirildiği ve turuncu-siyahlı ekibin Abbas Yaşar için Cuma günü imza töreni düzenleyeceği öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

erkan dedi ki...

Guzel insan abbas hocama başarılar.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...