Pazar, Nisan 21, 2013

Gökçederespor ilk kaybını yaşadı

Yalova 2. Amatör Lig A Grubu’nda sezona muhteşem bir başlangıç yapan Gökçederespor, ilk yarının son maçında karşılaştığı Çavuşçiftliğispor karşısında ilk puan kaybını yaşadı.


Ahmet Saraç Sentetik Saha’da oynanan karşılaşmanın belirli bölümlerinde rakibinden üstün oynayan Gökçederespor, 90 dakika boyunca yakaladığı ender pozisyonları gole çeviremedi.


Lig lideri karşısında savunma anlayışının ön planda olduğu bir taktikle mücadele eden Çavuşçiftliğispor ise rakibinin savunmada yapacağı hatalarla gol aramaya çalıştı. İkinci yarıda istediğini alan Siyah Beyazlı oyuncular son vuruşlarda beklenen başarıyı sağlayamayınca skor tabelası değişmedi.


İki Kırmızı Kart


Karşılaşmanın son bölümlerinde kırmızı kartlar vardı. Ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Gökçederespor’da Kemal, mücadelenin uzatma dakikalarında ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı. Tecrübeli oyuncu, karşılaşmanın hakeminin faul kararını verdiği pozisyonda aksini iddia ederken, düdükten sonra topa vurduğu için takımını sahada 10 kişi bıraktı.


Güçlü rakibinden 1 puan alan Çavuşçiftliğispor'da ise kulübeden bir oyuncu kırmızı kart gördü. Siyah Beyazlıların yedek kulübesinde bir oyuncu, uzatma bölümlerinde yakaladıkları bir pozisyonda hakemin aleyhlerine düdük çalması üzerine itirazda bulundu. Karşılaşmanın yan hakeminin ısrarlı uyarısı üzerine oyuncu hakem tarafında ihraç edildi.


Başladığı skorla sona eren mücadelenin ardından ilk puan kaybını yaşayan Gökçederespor, devre arasına 13 puanla lider girdi. Puan kaybı yaşamayan güçlü rakibine ilk kaybını yaşatan Çavuşçiftliğispor ise puanını 5’e yükseltti.


HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...