Cuma, Ağustos 31, 2012

Son çizgi: Sezona başlarken...

Sezonun başlamasına az kaldı. Her takım yaptığı transferlerle kadrolarına kattıkları oyuncularla lige hazırlanmaya devam ediyor. Gördüğüm kadarıyla birçok takım daha lige hazırlanmaya bırakın elindekileri de kaybeden taraf olmaya devam ediyor.  'İstanbul 3. Bölge'deki takımlar neler yapıyor, hep beraber bakalım isterseniz...

Manisa Amatör Süper Lig 13-14 Ekim'de başlayacak

Manisa Amatör Süper Lig 2012-2013 sezonu grupta 20 takımın mücadelesi ile 13-14 Ekim'de start alacak. Manisa Saruhan Otel'de gerçekleşen 2012-2013 sezon toplantısına Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ahmet Aksakal ve Kulüp yöneticileri katıldı. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Bölgesel Amatör Lig (BAL) 'a çıkabilmek için Play-Off karşılaşması oynayacaklar. Fikstür çekimi ilerki günlerde Manisa ASKF'de yapılacak.

Çatalcaspor’da gelen gidiyor

Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Çatalcaspor’da gelen futbolcular gidiyor. Yeni sezon öncesi yönetim kurulunun uğramadığı hazırlık çalışmalarına devam eden fakat gelen oyuncuların birçoğunun geri gittiği kadroyu kurmakta zorlanan sarı kırmızılı ekibin ligde ne yapacağı merak ediliyor. Ayrıca yönetim kurulu bir araya gelemeyen sarı kırmızılı ekibin Çatalca’daki bürokratları ziyaret edemediği gelen bilgiler arasında iken, bu durum camiayı kara kara düşündürüyor.

Sorgun Belediyespor şampiyonluğa inanıyor

Yozgat’ı bu yıl 3. kez Bölgesel Amatör Lig’ de temsil edecek olan Sorgun Belediyespor’un teknik kadro ve oyuncuları, bu yıl şampiyon olacaklarına inanıyor. Önceki perşembe günü sezonu açan ve top çalışmalarına başlayan Sorgun Belediyespor’un Teknik Direktörü Ferda Cevizci, hedefleri olan bir takıma geldiğini, kendilerinin de bu hedefleri yerine getirecek doğrultuda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Niğde Belediyespor´da hedef 3. Lig

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Niğde Belediyespor futbolcuları ile bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 2012-2013 futbol sezonunda Niğde Belediyespor adına top koşturacak oyuncularla tek tek başarı diledi.

Meskispor, Bolu Gerede´de kampa girdi

Mersin'i bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek 3 takımdan biri olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, Bolu Gerede'de kampa girdi.

Sözlü, Ceyhanspor'lu futbolcuları ziyaret etti

Ceyhanspor eski Başkanı ve Ceyhan Belediye Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, BAL Liginde mücadele eden Ceyhanspor futbol takımını ziyaret etti.

Kadirlispor sezonu açtı

Bölgesel Amatör Lig"de Adana"yı temsil edecek olan Kadirlispor sezonu açtı. Sezon açılışı kapsamında Adana Demirspor A2 takımı ile özel bir maç yapan Kadirli temsilcisi, oynadığı futbolla da göz doldurdu.

Manavgat Belediyespor sezona hazırlanıyor

2012-2013 Sezonu Bölgesel Amatör Liginde Manavgat Belediyespor’un mücadele edeceği 7. Grupta 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak. Manavgat Belediyespor’un grubunda Manavgat Belediyespor’un dışında Antalya’dan 3, İzmir’den 3, Muğla ve Isparta’dan 2’şer, Burdur’dan ise 1 takım bulunuyor. Manavgat Belediyespor, hazırlıklarını Manavgat Stadı'nda sürdürüyor.

İhsaniyespor doludizgin

İstanbul 1.Amatör Lig 1. Grupta mücadele edecek olan İhsaniyespor hazırlıklarına Çatalca sahasında yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Grubunda zorlu bir sezon geçirecek olan İhsaniyespor yeni sezona iyi bir başlanğıç yapmanın peşinde. Kulüp Başkanı Ercan Salcı yapılan çalışmaları yakından takip ederken, yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağladığı gözden kaçmadı.

Altınova Belediyespor'dan kötü prova

ALTINOVA BELEDİYESPOR: 0  DERİNCE BELEDİYESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig ve Türkiye Kupası’ndaki Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor, yeni sezon öncesi oynadığı ikinci hazırlık maçında Derince Belediyespor’a 1-0’lık skorla kaybetti.

Önder Kel: Sıkıntılarımız var

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Çanakçaspor’un yeni sezon öncesi iyi bir kadro oluşturamadıklarını belirten kulübün genel kaptanı Önder Kel bu sezon geçtiğimiz sezon gibi rahat olamayacaklarını söyledi. Grubuda güçlü ekipler olduğunu belirten Genel Kaptan Önder Kel önümüzdeki sezon kendileri için zor bir sezon olacağını söyledi.

Zonguldakspor'da kamp sona erdi

Bölgesel Amatör  Lig 6. Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldakspor’un Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Tatil Köyü’nde yaptığı kamp çalışması tamamlandı.

Çiftlikköy Belediyespor bomba gibi geliyor

Yeni sezonda Süper Amatör Lig'de iddialı olan Çiftlikköy Belediyespor, 2012-2013 sezonuna bomba gibi girmeyi hedefliyor.

Yalovaspor, Koçal’ı ziyaret etti

Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, Genel Koordinatör Kartal Tekin ve Kulüp Müdürü Ayhan Kaş ile beraber, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ı makamında ziyaret etti.

UEFA Regions Cup Amatör Karma kadrosu açıklandı!

9-11-13 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ve İstanbul Bölge Karması ile Romanya, İsrail ve Kazakistan temsilcilerinin katılacağı UEFA Regions Cup turnuvasında yer alacak kadro açıklandı.

İsmail Erdem Alibeyköyspor'da

Transfere hız veren Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Alibeyköyspor, Ünye Belediyespor’dan defans oyuncusu İsmail Erdem’i kadrosuna kattı.

Coca-Cola Akademi Ligleri yarın başlıyor

Coca-Cola Akademi Ligleri'nde 2012-2013 sezonu yarın yapılacak maçlarla başlıyor.  Coca-Cola Akademi Ligleri'nde bu sezon Akademi ve Elit Akademi olmak üzere iki farklı kategori yer alıyor. Akademi Ligi organizasyonunda takımlar bölgesel olarak gruplandırılırken, Elit Akademi Ligi organizasyonu yurt genelinden takımlardan oluşan gruplarda oynanacak.

Amatör Kaleci Antrenörlüğü kursu Sakarya'da yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen Amatör Kaleci Antrenörlüğü Kursu Sakarya'da yapıldı. 26-31 Ağustos 2012 tarihleri arasında Sakarya Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen ve en az TFF Grassroots C Lisansı'na sahip antrenörlerin katıldığı kursta Rasim Kara eğitmen olarak görev yaparken, Ümit Milli Takım Kaleci Antrenörü Nihat Yüksel ise Rasim Kara'nın asistanı olarak eğitimlerde yer aldı.

Özgür Dişli Alibeyköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Alibeyköyspor Çekmeköyspor'dan başarılı sağ bek Özgür Dişli'yi kadrosuna dahil etti.

En özel kupa Pazariçi Köprülüspor’un

YILDIZTABYA :1 PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR :3
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Gaziosmanpaşa’nın 1. Amatör Ligdeki iki takımı olan Yıldıztabyaspor ve Pazariçi Köprülüspor, “30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası” adı altında bir etkinlik düzenlendiler. Saat 20’de başlayan ve Yıldıztabya Stadında oynanan maçı Cüneyt, Burak ve Cengiz’in golleriyle 3-1 kazanan Pazariçi Köprülüspor kupanın sahibi oldu.

Manisa Belediyespor, Gölcük'te hazırlanıyor!

Manisa Belediyespor yönetimi yeni sezon hazırlıklarını Gölcük’te sürdüren futbol takımını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Takımın antrenmanını izleyen yöneticiler, teknik heyetten takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

Eyüpspor'a Kartepe'de sürpriz!

Spor Toto 2.Lig Beyaz grup ekiplerinden Eyüpspor sezon hazırlıklarına İzmit Kartepe’de aralıksız devam ediyor. Eyüpspor’lu futbolcular Dubai 1.Lig takımlarından olan Ajman ile yapacakları hazırlık maçına çıkarken tatlı bir sürprizle karşılaştılar. Eyüp Belediye Başkanı ve Eyüpspor Onursal Başkanı İsmail Kavuncu Ajman maçı öncesi habersiz bir şekilde Eyüpspor’un Kartepe’deki kampına gelerek futbolcularına tatlı bir sürpriz yaptı.

Karakaya: İki transfer yapacağız

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İFA spor Teknik Direktörü Oğuz Karakaya, Sitemize açıklamalarda bulundu. Karakaya yaptığı açıklamada, ''Yeni sezon için iki oyuncu daha takviye yapacağız. Bunlardan birisi kaleci, bir diğeri de santrafor olacak''dedi.

Cevher Yılmaz İFA Spor'da

Geçtiğimiz yıl İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Bakırköyspor'da forma giyen sol kanat oyuncusu Cevher Yılmaz Küçükçekmece temsilcisi İFA ile yeni sezon için anlaşmaya vardı.

Alibeyköyspor'da Utku Kolkoparan imzayı attı

Çağlayan Gençlerbirliği finalde Nişantaşı'nın rakibi oldu!

ÇAĞLAYAN GB: 0 YAHYA KEMAL İY: 0 (Pen. 5-4)
Kağıthane Belediyesi Sadabad Tesislerinde oynanan Dostluk Turnuvasının yarı final maçında Çağlayan Gençlerbirliği ile Yahya Kemal İdman Yurdu karşı karşıya geldiler.

Jonson Sport Turnuvası'nda ilk finalist Nişantaşı!

NİŞANTAŞISPOR: 4 KURUÇEŞMESPOR: 0
Kağıthane Belediyesi Sadabad Tesislerinde oynanan ve Jonsun Sport Firması Yöneticisi Yıldıray Cömert’in katkı saplayıp, Ercan Kutlu’nun organize ettiği Dostluk Turnuvasında, Nişantaşı rakibi Kuruçeşmespor’u ikinci devrede Sami Emre (2), Okan ve Serhat'ın golleriyle 4-0’lık skorla geçerek adını finale yazdırdı.


Çakmak'ta sol kanada takviye

2012-13 sezonuna iddialı bir takım hazırlayan Ümraniye'nin Süper Amatör Lig 3.Grup'taki temsilcisi Çakmakspor, teknik direktör Zafer Altın'ın raporu doğrultusunda sol kanada önemli bir takviye yaptı.

Alibeyköyspor’da yeni Yönetim işbaşı yaptı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor’da 29 Ağustos 2012 Çarşamba günü yapılan Olağan Genel Kurulda, tek aday olan Ali Zengin yeniden turuncu-mavili Kulübün Başkanlığına seçildi.

Dudullu daha hazır

 DUDULLUSPOR  : 4  ŞİLESPOR  : 0
İstanbul 1.Amatör Küme'nin Süper Amatör'ü hedefleyen iki ekibinin Dudullu Sahası'ndaki karşılaşmasında Dudulluspor farklı galip geldi.

Çakmak'tan olumlu prova


 ÇAKMAKSPOR  : 4  ŞİLE YILDIZSPOR  : 3
İstanbul Süper Amatör Lig'in ikinci ve üçüncü gruplarında yer alan iki ekibin Çakmak Sahası'ndaki hazırlık karşılaşmasında bol gol vardı.

Tozkoporan Birlikspor Camiasının acı günü!

Güngören temsilcilerinden Tozkoporan Birlikspor’un eski Başkanı ve Tozkoparan Mahallesi Muhtarı Selahattin Çaylan’ın Babası Ahmet Çaylan hakkın rahmetine kavuşmuştur.

 

Merhum Ahmet Çaylan’ın cenazesi, bugün (31 Ağustos 2012) Tozkoparan Uduh Camisinde kılınacak Cuma namazının ardından toprağa verilecektir. Ahmet Çaylan’a Allahtan rahmet, yakınlarına, ailesine ve Tozkoporan Birlikspor başsağlığı ve sabır dileriz.

 

YEREL FUTBOL SİTESİ

F. Karagümrük, Sarıyer’i elinden kaçırdı!

F. KARAGÜMRÜK A.Ş :2  SARIYERSPOR :2
Spor Toto Türkiye 3. Profesyonel Lig ekiplerinden F. Karagümrük A.Ş. ve Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sarıyerspor, hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Karagümrük A.Ş. ilk devresi golsüz sona eren maçta Caner ve Yemen’le bulduğu gollerle iki farklı öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve Burak Sürmeli’nin attığı 2 gol ile rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

Alibeyköy Parseller, Alibeyköyspor'u mağlup etti!

ALİBEYKÖYSPOR :3 ALİBEYKÖY PARSELLER :4
Süper Amatör Lig 3. grup ekiplerinden Alibeyköyspor ile 1. Amatör Lig 7. Grup takımlarından Alibeyköy Parsellerin hazılık maçında kazanan taraf 4-3'lük skor ile Alibeyköy Parseller oldu.

Nazım Efendiler Arnavutköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköyspor'da teknik direktörlük görevine Nazım Efendiler getirildi.

Muhammet Hüseyin Tantik, Nişantaşı'nda

İstanbul 1. Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Nişantaşı’nda futbolcu kadrosuna takviyeler sürüyor. Geçtiğimiz sezonu Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesi’nde tamamlayan Muhammet Hüseyin Tantik, Nişantaşı ile resmen anlaştı.

Arnavutköyspor'da Kemalettin Dirik dönemi sona erdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköyspor'da teknik direktör Kemalettin Dirik görevinden ayrıldı.

Perşembe, Ağustos 30, 2012

Esenler Öz Yavuzselimspor son nefeste!

ZARA EKİNLİSPOR: 0 ESENLER ÖZ YAVUZSELİMSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 3.grupta ekiplerinden Sultangazi temsilcisi Zara Ekinlispor ile Süper Amatör Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Esenler Öz Yavuz Selimspor yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Zara Ekinlispor net gol pozisyonlarına girmesine rağmen konuk ekip kalecisi Cem'i geçemeyince, son dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup oldu.

Vefaspor, Arnavutköy Belediyespor'u geçti

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 1 VEFASPOR: 2
İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor ile Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden Vefaspor, Arnavutköy Belediyespor Hasan Doğan Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Lig maratonu öncesinde son hazırlık maçını oynayan Arnavutköy temsilcisi sahadan 2-1'lik skorla mağlup ayrılan taraf oldu.

104 yıllık kulüplerin karşılaştığı maçta, kazanan Beykoz 1908 A.Ş. oldu

BEYKOZ 1908 A.Ş: 1 ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 A.Ş: 0
Beykoz 1908 A.Ş. 2012-2013 futbol sezonun ilk müsabakasını TFF 3.Lig ekiplerinden Anadolu Üsküdar 1908 ile hazırlık maçı ile gerçekleştirdi. Sabahattin Ömür yönetimindeki Boğaziçi temsilcisi karşılaşmadan 1-0 galip ayrılırken tek gol geçen senenin gol makinesi Murat Saim’den geldi. TFF Riva Tesislerinde gerçekleşen maçta iki takım da her iki yarıda kadrolarındaki tüm oyuncularına şans verdi.

Dilsizoğlu:Çok iyi kamp dönemi geçiriyoruz

Armutlu Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Dilsizoğlu, kampın faydalı geçtiğini belirterek, “Çok iyi kamp dönemi geçiriyoruz” dedi.

Konyalı: Basit bir lig olmayacak

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor'un Teknik Direktörü Seyfullah Konyalı, açıklamlarda bulundu. Geçtiğimiz gün oynanan hazırlık maçıyla ilgili, “Oyuncularımızın sahada neler yapabileceğini gördük. Genç oyuncularımızın gösterdiği direnç bizi mutlu etti. Ekibimizi yavaş yavaş şekillendiriyoruz. Son taşları yerine oturtturuyoruz. Bu dönem içerisinde oynadığımız maçlarda skorlara değil oyun anlayışına bakıyoruz. Oynadığımız maçta olumlu sinyaller aldık. Oynadığımız takım hazır bir takımdı. Oyuncularımıza birlikte yeni oynamalarına rağmen sahaya iyi bir oyun anlayışı yansıttık.” dedi.

Serkan Özdemir, Lüleburgazspor’da

Tecrübeli futbolcu Serkan Özdemir, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Lüleburgazspor ile resmi sözleşme imzaladı. Uzun yıllar Süper Lig’de forma giyen Özdemir 2012-2013 sezonunda Lüleburgazspor forması giyecek. Kulüp binasında yapılan imza töreninde kendisini yeşil-kırmızılı takıma bağlayan imzayı atan Serkan, Lüleburgazspor forması ile başarılı olmak istediğini dile getirdi.

Türkiye’nin İlk Halı Sahası Yenilendi

Türkiye’de ilk halı sahası olarak hizmet veren Ayvansaray’daki Dinarsu tesisleri yıllar sonra tekrar hizmete girdi. İşletmeciliğini Ferdi Kocakök ve Eyüpspor’un eski kaptanı Ertuğrul Yiğit’in yaptığı Dinarsu halı saha tesisleri yenilen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.
 

Edirnespor GK Kızılcahamam'da

Edirne’nin Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Edirnepsor Gençlik Kulübü, , 2012-2013 sezonu öncesi hazırlık kampı için Kızılcahamam’a gitti.  Önceki gece saat 01’de yola çıkan ekip sabah saatlerinde Kızılcahamam’a ulaşarak Patalya Otel'e yerleşti. Kafilede 24 sporcu, 3 antrenör, masör, malzemeci ve yöneticiler İnanç Haseki ile Haluk Ülker yer alıyor.

Spor kamuoyu Karakaş ve Gençtürk'ten açıklama bekliyor

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndaki görevlerinden istifa eden Başkan Vekili Yetkin Karakaş ve Genel Başkan Yardımcısı Seymen Gençtürk’ün istifa etmesinin üzerinden belirli bir zaman geçmesine karşın ikiliden herhangi bir açıklama gelmezken, spor kamuoyu beklenti içinde…

Gönen Belediyespor iyi yolda

GÖNEN BELEDİYESPOR: 4 EDİNCİKSPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesir temsilcisi Gönen Belediyespor, Beşiktaş A2 ve Etispor’dan sonra oynadığı 3.hazırlık maçında Amatör Süper Lig'in yeni ekiplerinden Edincikspor’u 4-0 mağlup etti. Yeni sezon öncesinde 3.dönem çalışma programı için bugün Bolu'ya gidecek olan yeşil-beyazlı ekip burada yapacağı hazırlık maçlarıyla eksikliklerini gidermeye çalışacak. Edincikspor karşısında oyuncular ortaya koydukları mücadele ve gösterilen performans ileride takımın daha iyi olacağı sinyallerini verdi.

Muğlaspor, Bozdoğan Belediyespor'u 3 golle geçti

BOZDOĞAN BELEDİYESPOR: 0 MUĞLASPOR: 3
Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Bozdoğan Belediyespor’un Kavaklıdere Gökçukur Yaylasında devam eden kampı yarın sona eriyor.  Kampta futbolcular günde üç idman ile sezona hazırlanırlarken, kondisyon depoluyorlar. Kamp süresince 2 hazırlık karşılaşması oynamayı planlayan Bozdoğan Belediyespor ilk hazırlık maçını Çarşamba günü Kavaklıdere stadında Muğlaspor ile yaptı. İlk yarıda 1, ikinci yarıda yediği 2 golle rakibine 3-0 mağlup olan Bozdoğan Belediyespor, maçta zaman zaman etkili olmayı başardı.

Çamlıcaspor'a genç yetenek: Selim Bülbül

Alt yapıda yeni sezona iddialı hazırlanan ve her branşta üstün başarı hedefleyer Çamlıcaspor, U17 takımı için önemli bir transfer gerçekleştirdi. Yeşil-Beyazlılar, birçok profesyonel kulübün peşinde olduğu Kartalspor'dan 1996 doğumlu Selim Bülbül'ü transfer etti.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.