Salı, Temmuz 31, 2012

Şile Aydın Dursun ile yeniden anlaştı

Şilespor'u 2011-12 sezonunda Süper Amatör Lig'in kıyısına kadar getiren Aydın Dursun yeni sezonda da Lacivert Sarılılar'ın başında olacak.

Koşuyolu'nda hazırlıklar tam sürat


2012-13 sezonunda yeni yönetimi ile Süper Amatör Lig'i hedefleyen Koşuyoluspor hazırlıklarını Fikirtepe Dumlupınar sahasında sürdürüyor.

Fenerköy’de ilk idman heyecanı

Geçtiğimiz sezon grubunda birçok takımın canını yakan ve ortaya koyduğu centilmen futbolla takdir kazanan Fenerköyspor’da yeni sezon hazırlıkları önceki gün Silivri Stadı’nda gerçekleştirilen idmanla başladı. Silivri Stadı’nda teknik sorumlu Tansu Açabey öncülüğünde başlayan ilk idmana yaklaşık 40 oyuncu katıldı. Ter idmanı niteliğindeki ilk idmanda bir açıklama yapan Fenerköyspor Kulübü Başkanı Muharrem Eren; “Hayırlısı ile ilk idmanımızı yeni hocamız ve yeni oyuncularımızla gerçekleştirdik. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğumuz centilmen futbolla takdir kazandık. Her geçen sezon daha da iyiye gitmekteyiz.

Alibeyköy Parseller’de antrenmanlar sürüyor!

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköy Parseller’de yeni sezona hazırlık çalışmaları sürüyor. Genç takım ağırlıklı bir kadro ile çalışmalarına devam eden yeşil beyazlılar, yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bölgesel Profesyonel Lig için düğmeye basıldı

Türkiye Futbol Federasyonu yeni bir lig kurma hazırlığına başladı. Türkiye 4. Ligi, ya da diğer ismiyle Bölgesel Profesyonel Lig, 2013-2014 sezonunda hayata geçirilecek.

BAL'a katılım başvuruları bugün sona eriyor

Futbolda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 2012-2013 sezonunda yer alacak kulüplerin katılım başvuruları bugün sona eriyor. 

Paşabahçespor'da hazırlıklar sürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Paşabahçespor yeni sezon hazırlıklarına, yaz sezonun en sıcak günlerinde olmasına rağmen idmanlarını aksatmadan devam ediyor. Tüm futbolcuların katılıp tam kadro yapılan idman oldukça neşeli, hırslı ve kemik sesleriyle devam etti.

Yalova ''Vefa'' arıyor!

Yalovaspor'un kuruluşunun 50. yılı nedeniyle özel hazırlanan "Vefa" tişörtlerinin tanıtımı gerçekleştirildi. Kulüp tesislerinde yapılan toplantıyla tanıtımı yapılan tişörtler, 30 liradan satışa sunulacak. Toplantıya Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, yönetim kurulu üyeleri, genel koordinatör Kartal Tekin ile Yalova'nın sevilen sanatçısı Eşref Üstün ve tanınmış simalarından Vefa Salman katıldı. Özel olarak hazırlanan tişörtler Özdilek AVM, Kipa AVM ve Ramazan Sokağı'nda kurulacak stantlarda satışa sunulacak.

Altınova Belediyespor transferde hızlı

Bölgesel Amatör Ligdeki Yalova temsilcilerinden Altınova Belediyespor, transfer bombalarını bir bir patlatmaya başladı. Sarı Yeşilliler, iç transferde İlker Baş ile anlaşma sağlarken, dış transferde de 6 futbolcuya imza attırdı.

Pendikgücüspor iç transferi bitirdi, dış transferde atağa kalktı!

İstanbul Süper Amatör Liginin yeni takımı Pendikgücü Spor Kulübü yeni sezon için çalışmalara başladı. Turkuaz-beyazlılar iç transfer tüm oyuncuları ile mukavele yenilerken, dış transferde de, 6 oyuncuyu renklerine kattı.

Albayrak, Yenibosna maçı hazırlıklarına başladı!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Albayrakspor, Cuma günü kendi sahasında oynayacağı Yenibosna maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile başladı.

Pazartesi, Temmuz 30, 2012

K. Karabekir Mevlana’da durmak yok!

Cumartesi günü deplasmanda Zara Ekinlispor ile bir hazırlık maçı oynayan Gaziosmanpaşa temsilcisi Kazım Karabekir Mevlana’da yeni sezon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Günü tek çalışma ile geçiren mavi-beyazlılarda oldukça yorucu geçen antrenmanda oyuncuların çok zorlandıkları görüldü.

Leventspor dış transferde atağa kalktı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Leventspor, dış transferde harekete geçti. Bugün dış transferde Kırmızı Siyahlı takım 4 futbolcu ve bir kaleciyle resmi olarak anlaştı. Kaleci Tuncay Döşoğlu, Ercan Duman, İlyas Çevik, Mesut Gönül ve Taha Çevik yeni sezondan itibaren Leventspor'un formasını giyecek.

Leventspor yeni sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Leventspor, bugün akşam saatlerinde 2012-2013 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeni sezonun ilk çalışmasına 16 futbolcu katıldı. Teknik Direktör Serdar Gücüyener ve Antrenör Recai Şahinler'in nezaretinde Levent Spor Kulübü Tesislerinde gerçekleştirilen çalışma yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Çıksalınspor golcüsünü buldu!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çıksalınspor, tecrübeli golcü Onur Atilla ile her konuda anlaştı. Son olarak Avcılar Belediyespor’da görev yapan Atilla, bugün Çıksalınspor Genel Kaptanı Furkan Sivri ile yaptığı görüşme sonrasında yeni sezonda  Beyoğlu temsilcisinin sarı-yeşilli formasını giyecek.

Fildişi Sahili ilk Yarı Finalist!

FİLDİŞİ SAHİLİ :4 TANZANYA :0
Ülkemizde yaşayan Afrikalıları bir araya getiren Afrika Uluslar Kupası’nın dokuzuncusu İstanbul Feriköy Stadında devam ediyor. Turnuvada grup maçları tamamlanmak üzere. Dün Tanzanya’yı 4-0 mağlup eden Fildişi Sahili ilk yarı finalist olurken, rakibi gelecek hafta oynanacak olan maçlar sonucunda belli olacak.

Köşe: İstanbul Süper Amatör Lige bakış...

Hiçbir zaman çok biliyorum diye bir iddiam olmadı. Konu futbola geldiğinde ise ukalalık yapma hakkımı kullanıyor ve sizlerle bilgi birikimlerimi paylaşmak istiyorum. İnşallah bundan sonra da sizlerle bu bilgilerimi paylaşacağım. Yerel Futbol ailesi büyük bir ailedir. Bende bu ailenin bir bireyiyim. Böyle büyük bir aileye katılmak ise ayrı bir olaydır. Yıllardır İstanbul futbolunu buradan takip etmekteyim. Naçizane bilgilerimi sizlerle bu satırlardan paylaşmak isterim. Bu isteğimi paylaştığım arkadaşlarımın verdiği destekle ilk yazımı kaleme aldım. Bana tahammül edebildiğiniz sürece yazmaya devam edeceğim. İlerleyen yazılarımda daha detaylı bilgilerde bulaşmak üzere, tüm takımlarımıza yeni sezonda hedefleri doğrultusunda gitmelerini diler ve başarılarının daim olmasını isterim.

Bülent Aygündüz Alibeyköyspor’da


Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Bağcılarspor’un kaptanlığını yapan başarılı stoper önümüzdeki yıl Alibeyköyspor formasını terletecek.

Alibeyköyspor antrenman temposunu artırıyor

Alibeyköyspor 2012-2013 sezonu için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.Teknik Direktörlüğüne Süleyman Yaşar İçli'yi, Yardımcı Antrenörlüğe Ergün Seven'i ve kaleci Antrenörlüğüne Bahattin Demircan’ı  getiren Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor’da antrenmanlar oldukça yoğun bir tempoda devam ediyor.

Birkan Arnavutköy Belediyespor yolunda

Son iki sezondur Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbulspor'un formasını giyen Birkan Tonyalı, İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor'la anlaşmak üzere.

Düzce İdman Yurdu sezonu 21 Ağustos'ta açıyor

Düzce Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Düzce İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarına Ramazan Bayramı'nın son günü olan 21 Ağustos Salı günü başlayacak.

Tunusbağı, Beylerbeyi'ne direnemedi

BEYLERBEYİ U18: 4 TUNUSBAĞISPOR: 0
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Katibim Turnuvası'nda B Grubu'nda Beylerbeyi U18 Takımı, bu sezon 1. Amatör Lig'e dönen Tunusbağıspor'u iknci yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup etti.

Bağlarbaşı son anda güldü

BAĞLARBAŞISPOR: 1 VALİDE TAYFUNSPOR: 0
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Katibim Turnuvası'nda B Grubu'nda Bağlarbaşıspor, Valide Tayfunspor'u Abdülkadir'in son dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

Öz Karacaahmet ikinci yarıda

ÖZ KARACAAHMETSPOR: 2 İSTANBUL KEMAHSPOR: 1
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Katibim Turnuvası'nda B Grubu'nda Öz Karacaahmetspor, ilk yarısını 1-0 yenik kapattığ maçta İstanbul Kemahspor'u 2-1 mağlup etti.

Ferahevlerspor'da Cihangir Köroğlu dönemi

İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele edecek Sarıyer temsilcilerinden Ferahevlerspor'da bir süredir devam eden belirsizlik nihayet sona erdi. Yeşil Beyazlı ekibi yeni sezonda, son olarak Kireçburnuspor'da görev yapan Cihangir Köroğlu çalıştıracak. 

İstanbul Sivaspor'da Fatih Ünal dönemi devam ediyor


İstanbul 1.Amatör Ligin yeni ekiplerinden İstanbul Sivasspor, Teknik Direktör Fatih Ünal ile yeni sezonda da devam kararı aldı. 

Salihli Belediyespor transferde hız kesmiyor


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Manisa temsilcisi Salihli Belediyespor yeni sezon öncesinde yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 

Öz Alibeyköyspor iftarda bir araya geldi

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Öz Alibeyköyspor Yönetim Kurulu, Üyelerine bir iftar yemeği düzenledi. Turuncu-mavili Kulübün yıllardır tertiplediği ve gelenek haline gelen etkinlik, Ramazan ayı süresince her gün bir Yönetici tarafından karşılanıyor. Öz Alibeyköyspor Yönetim Kurulu ayrıca iftar yemeğinin ardından Teknik heyet ve A takım futbolcuları ile bir toplantı yaptı.

Pazar, Temmuz 29, 2012

Gazi Mahallesispor kros yaptı

Sezona hazırlık çalışmalarını sürdüren İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor, Belgrad Ormanlarında bu sabah kros yaptı. Teknik Direktör Mustafa Ocak yönetiminde çalışmaya başlayan turuncu-siyahlı futbolcular, parkurda koşarak nefes açtılar.

‘Hedefimiz 2 yılda Bank Asya 1. Ligi!’

TFF 3. Ligin yeni ekiplerinden Karagümrükspor A.Ş.’nin Profesyonel Yöneticisi ve Genel Müdürü Cem Yücel, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada hedeflerinin Bank Asya 1. Ligi olduğunu söylerken, Kurumsal anlamda da kırmızı-siyahlıları Türk Futbolunda yeniden söz sahibi yapacaklarını söyledi. Cem Yücel'in açıklamaları haberin devamındadır.

İstanbul Üniversiteli sporcular Londra Olimpiyatları’nda

2012 Londra Olimpiyatları’na katılan Türkiye kafilesinde, İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Kadın Basketbol Takımı’nın oyuncuları Tuğba Palazoğlu ve Nilay Kartaltepe’de yer alıyor. Türkiye milli olimpiyat kafilesine İstanbul Üniversitesi’nden sporcuların yanı sıra eğitmenler ve danışmanlar da katılıyor.

Remzi Acet, Edremit Belediyespor'da

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'den düştükten sonra Balıkesir Süper Amatör Liginde mücadele edip 26 Haftada 45 puan toplayıp Ligi 6.sırada bitirip hedeflerinden uzaklaşan yeşil-sarılı ekip, yeni sezon öncesinde hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyerek bu hedef doğrultusunda çok önemli iki oyuncuyu kadrosuna kattı. Karagümrükspor'dan daha öncede 2007-2008 Yılları arasında Edremit Belediyespor'da oynamış olan  tecrübeli kaleci Ahmet Murat Pekiçli ve bir çok takımda Profesyonel olmuş 1975 doğumlu forvet oyuncusu Remzi Acet ile anlaştı.

Silivri Ortaköy’de Yılmam dönemi

Geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsiz sezonun ardından yeni sezonda yeni ufuklara yelken açan Silivri Ortaköyspor tecrübeli Teknik Adam Candemir Yılmam ile prensipte anlaştı. Geçtiğimiz hafta içinde Ortaköyspor Kulübü Başkanı Ramazan Sakallıoğlu ile bir dizi görüşme trafiği içinde olan tecrübeli Teknik Adam Candemir Yılmam yeni sezonda Ortaköyspor’un başına geçmek için kolları sıvadı.

Silivrispor’dan olumlu prova

SİLİVRİSPOR: 4 ÖMERLİ KÖYÜ: 0
Yeni sezonda profesyonel ligde mücadele edecek olan Silivrispor ilk hazırlık maçı olan Ömerli karşısında ortaya koyduğu futbolla gelecek için umut verdi. Yaklaşık iki haftadır idmanlarına aralıksız devam eden Silivrispor ilk hazırlık maçında Süper Amatör Lig temsilcilerinden Ömerliköyspor ile Silivri Stadı’nda karşılaştı.

Mustafa Gürlü: Birlikteliğimiz her zaman devam edecek

Üsküdar Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Mustafa Gürlü, Geleneksel olarak düzenlenen Katibim Turnuvası'nda Yerel Futbol Sitesi aracılığı ile yeni sezon öncesindeki Üsküdar Spor Kulüpleri Birliğine bağlı olan kulüple başarılar diledi. Gürlü, "Birlikteliğimiz her zaman devam edecek" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Cumartesi, Temmuz 28, 2012

Bergama Belediyespor'dan keyifler yerinde

Bergama Belediyespor sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürürken sıcak havaya karşın futbolcuların keyfi yerinde. Yorucu antrenman sonrası Bekir Adıgüzel ve Fatih Kimsesiz'in doğum günü kutlaması keyifleri üst düzeye çıkardı.

Zara Ekinli ve K. Karabekir Mevlana, dostça başladı, dostça bitirdi

ZARA EKİNLİSPOR :0 KAZIM KARABEKİR MEVLANASPOR :0
İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan iki komşu takım, Zara Ekinlispor ve Kazım Karabekir Mevlanaspor, Kulüp tarihlerinde A takımlar seviyesinde ilk defa bir müsabakada karşılaştılar. Öncesi, maç esnası ve maç sonrası dostça başlayan ve yine başladığı gibi biten müsabakada bol pozisyon vardı ancak gol olmadı.

Selimiyespor iki golle galip


SELİMİYESPOR: 2 ÜSKÜDAR ANADOLU SK: 0
Üsküdar Belediyesi 7. Katibim Turnuvası’nda A Grubu’nda günün son maçında Selimiyespor, Üsküdar Anadoluspor’u 2-0 mağlup etti.

Katibim'de ilk maçın galibi Çamlıca

ÇAMLICASPOR: 4 ÇENGELKÖYSPOR: 2
Üsküdar Belediyesi'nin ilçedeki Süper Amatör ve 1. Amatör Lig ekipleri arasında düzenlediği 7. Geleneksel Katibim Turnuvası'nın ilk maçında Çamlıcaspor, Çengelköyspor'u 4-2 mağlup etti.

Muhammed Göksu Fenerköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Fenerköyspor, geçtiğimiz sezonu Hasköyspor ve Alibeyköyspor'da tamamlayan başarılı stoper oyuncusu Muhammed Göksu'yu kadrosuna kattı.

Anadolu Üsküdar Emrah'la güldü

ANADOLU ÜSKÜDAR 1908: 2 FERAHSPOR: 0
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Geleneksel Katibim Turnuvası’nda A Grubu’nda Anadolu Üsküdar 1908, Ferahspor’u 2-0 mağlup etti. Anadolu’nun gollerini her iki yarıda Emrah kaydetti.

Çengelköy Arodıogbu'yu denemeye aldı


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor orta saha ve ileriye dönük oynayabilen Nijerya asıllı Henry Arodıogbu'yu denemek için sezon öncesindeki çalışmaları için takıma dahil etti.

Lokman Bilgin Çamlıcaspor'da


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinde Çamlıcaspor geçen sene Çıksalınspor'da Bölgesel Amatör Lige yükselme sevinci yaşayan 31 Ocak 1992 Doğumlu sağ kanat oyuncu Lokman Bilgin ile anlaştı.

HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Küçükpazarspor Ersin Yüksel'le devam

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Küçükpazarspor’da teknik direktörlük görevini bu yıl da Ersin Yüksel yapacak.

Küçükköyspor ile Batı Trakya yenişemediler

KÜÇÜKKÖYSPOR:1 BATI TRAKYA TÜRKLERİSPOR :1
İstanbul Süper Ligin iki ekibi Küçükköyspor ile Batı Trakya Türklerispor, hazırlık maçında Küçükköy Stadında karşılaştılar. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Tuna ve Mesut, Beyköy Belediyespor'da

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde sürpriz bir şekilde gurubu lider bitiren Beyköy Belediyespor, bu sezonda başarılı olmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Bölgesel Amatör Lig Düzce temsilcilerinden Beyköy Belediyespor, geçen sezon devre arası Düzcespor’dan kadrosuna kattığı Tuna Yücel ile yeni sezon için anlaşmaya vardı.

Kazım Karabekir Mevlanaspor, Kartepe yolcusu!

İstanbul Süper Lig temsilcilerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor, yeni sezona daha iyi hazırlanmak için kamp yeri arıyor. Mavi-beyazlıların Başkanı ve Teknik Kurmayları dün, bu amaç doğrultusunda Sakarya ve Kocaeli’nde bazı temaslarda bulundular.

Hasan Türk: Benim için büyük fırsat!

Mahmutbeyspor Kulübünde yetişen Yılmaz Canpolat tarafından Beşiktaş'a kazandırılan isim olan genç yetenek Hasan Türk, A2 Takımında geçen yıl başarılı performans sergileyerek A Takım’ın Avusturya kampına Teknik Direktörü Samet Aybaba tarafından davet edilerek şans A Takım forması giyme fırsatını yakaladı.

Çanakkale Dardanelspor bir seçme daha yapacak!

TFF 3.Lig ekiplerinden Çanakkale Dardanelspor altyapısını güçlendirmek ve Türk Futboluna yeni yetenekler kazandırmak amacı ile 1999 doğumlu yaş kategorisini kapsayan seçmelere gerçekleştirecek.


Kaleci Tarkan'a teklif yağıyor

Geçtiğimiz sezon  İstanbul Süper Liginde Selvispor forması altında başarılı  müsabakalar oynayan tecrübeli kaleci Tarkan Meral'e birçok takımdan teklif yağıyor.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.