Perşembe, Kasım 08, 2012

Parseller liderliği ele geçirdi

Çok büyük çekişmeye sahne olan İstanbul 1.Amatör Lig 7.grupta Alibeyköy Parseller, Fatih Belediyesi Mimarsinan Stadında oynadığı maçta Mimarsinan’ı 5-1 mağlup ederek Mecidiyeköyspor’a 3-0 mağlup olan lider Sütlüce ile aynı puana geldi. Alibeyköy temsilcinin genç çalıştırıcısı Kadir Uzun, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada ‘Lig sonuna kadar lider konumumuzu koruyup Süper Amatör Lige çıkacağız’ dedi.


Yeşil-beyazlı ekibi farka götüren goller, İsa, Eren, Tarık, Osman ve Anıl’dan gelirken, Mimarsinan’ın Mustafa Taşgöz’dan geldi.

Kadir Uzun “Dikkatli olmak zorundayız”
Yerel Futbol’a bir açıklama yapan ve sezon sonunda şampiyon olacaklarını iddia eden Alibeyköy Parseller’in genç Teknik Direktörü Kadir Uzun, “Zorlu bir gruptayız. Oldukça genç bir takımız. Takımımda arkadaşlık ve yardımlaşma en üst düzeyde. Başarımızın en büyük sebebi de budur. Kadromuzda 16 yaşında sporcularımız var. Bu haftadan itibaren çok dikkatli olmak zorundayız. Lig sonuna kadar lider konumumuzu korumak istiyoruz. Gruptaki liderliğimizi devam ettirmek ve Süper Amatör Lige çıkma amacındayız. Şu andan itibaren daha fazla çalışacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz ve Süper Amatör Lige yeniden çıkacağız.” dedi.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...