Perşembe, Kasım 08, 2012

Öz Alibeyköyspor deplasmanda kazanarak iddiasını sürdürdü

İstanbul 1.Amatör Lig 12.grup temsilcilerinden Öz Alibeyköyspor, Güngören Stadında oynadığı maçta Güngören Doğuş’u, Serkan Yılmaz (2) ve Murat’ın attığı gollerle 3-1 mağlup ederek zirve yarışında yeniden umutlandı. Yerel Futbol’a bir açıklama yapan turuncu-mavili ekibin Başkanı Metin Çırpan, bu hafta deplasmanda oynayacakları İkitelli maçının çok önemli olduğunu söyledi.


İstanbul 1.Amatör Lig 12.grupta lider Sarıyer Yeni Mahalle’nin 5 puan gerisinde 4.sırada yer alan Öz Alibeyköyspor’un Başkanı Metin Çırpan, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada, “Çok şanssız puanlar kaybettik, Öz Murat ile Hadımköy’de golsüz berabere kaldıktan sonra geçtiğimiz hafta Güngören Doğuş’u deplasmanda güzel bir oyundan sonra 3-1 mağlup ettik. 5 yıldır son anda kaçırdığımız Süper Amatör Lige bu sezon terfi etmek istiyoruz.

Bu hafta Halkalı’da oynayacağız İkitelli maçımız hem bizim için hem de rakibimiz için oldukça önemli. İkitelli ile ligin ilk haftasında oynadığımız maç golsüz berabere bitmişti. İkitellispor son haftalarda çok iyi bir seri yakaladı. Centilmence bir maç olacağını düşünüyoruz. Umarım iyi oynayan ve hak eden kazanır” dedi.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.