Salı, Kasım 06, 2012

Okspor'dan Kenan Başkan'a hediye

KULAKSIZ OKSPOR: 1 YEŞİLOVA ESNAFSPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup'ta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Kulaksız Okspor, Yeşilova Esnafspor'u 1-0 mağlup ederek ikinci sıraya yükseldi. Kırmızı-Lacivertliler bu galibiyeti, by-pass ameliyatı olan başkanları Kenan Kızılkaya'ya hediye ettiler.
Haftaya 15 puanla üçüncü sırada giren Okspor, 16 puanla ikinci sırada giren Esnafspor'u Sütlüce'de konuk etti. Ligin iyi futbol oynayan iki iddialı ekibinin mücadelesi 90 dakika boyunca büyük heyecana sahne oldu. Top bir o kalede bir diğer kalede geçerken Sütlüce Stadı tribünlerindeki taraftarlar güzel bir karşılaşma izledi.


İlk yarı iki takım da yakaladıkları fırsatları değerlendiremediler. İkinci yarı, ev sahibi olmanın da verdiği avantajla biraz daha baskılı oynayan Okspor 72. dakikada öne geçti. Murat'ın ortasında savunmadan gelen Bayram Kartal topu kafayla ağlara gönderdi: 1-0
Golden sonra iyi kapanan Okspor, Esnafspor'a gol şansı vermedi. Maç bittiğinde Okspor tribünleri bayram yerine döndü. Maça büyük ilgi gösteren taraftarlar takımlarını tribüne çağırarak galibiyeti beraber kutladı.


Maç öncesi galibiyet yemini
Karşılaşma öncesi, by-pass ameliyatı olan başkanları Kenan Kızılkaya için galibiyet yemini eden Kulaksız Okspor futbolcuları ve teknik heyeti, bu galibiyeti başkanlarına hediye ettiler.

Yerel Futbol Sitesi


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...