Salı, Kasım 06, 2012

Müthiş maçta Kasımpaşaspor ve Eyüpspor berabere kaldılar

KASIMPAŞASPOR :2 EYÜPSPOR :2 (U18)
Coca-Cola Akademi U18 Ligi Batı B Grubu müsabakasında aynı puana sahip Kasımpaşaspor ile Eyüpspor, Albayrak Stadında karşılaştılar. Kasımpaşaspor’un golleri Serhat İpekli’den gelirken, Eyüpspor’un golleri ise Mustafa ve Selim’den geldi.


Coca-Cola Akademi U18 Liginde Lider Sarıyer’i takip eden Kasımpaşaspor ve Eyüpspor, 9. hafta maçında Albayrak Stadında karşılaştılar. Forma renklerindeki uyumsuzluk nedeniyle 15 dakika geç başlayan müsabakadaki futbol nefesleri kesti ancak kazanan çıkmadı. 

Albayrak çim sahadaki maça iki ekipte oldukça istekli başladılar. İki ekipte ilk devrede gol pozisyonlarına girdiler ancak konuk ekip Eyüpspor, 39. dakikada Mustafa Yanova ile bulduğu fırsatı iyi değerlendirdi ve 1-0 öne geçti.

Kasımpaşaspor bu gole 5 dakika sonra golcü oyuncusu Serhat İpekli ile cevap verdi ve ilk 45 dakika 1-1 eşitlik ile sona erdi. Lacivert-beyazlı ekibin ilk golünü atan Serhat, 60.dakikada güzel bir kafa golü ile ev sahibi 2-1 öne geçirdi. 

70.dakikada ise Eyüpspor’da Semih’in yerine oyuna giren forvet oyuncusu Selim maça beraberliği getiren golü attı ve 2-2 oldu. Kalan dakikalarda iki takımda birbirlerine üstünlük kurmak için yoğun çabaları oldu ancak skor değişmedi ve çekişmeli maç 2-2 eşitlik ile sona erdi. Bu sonuçla hem Kasımpaşaspor hem de Eyüpspor puanlarını 19 yaptılar. Bu grupta lider Sarıyer’in 21 puan ile liderliği sürüyor.

İki ekibin güzel, çekişmeli ve centilmence geçen maçının sonunda iki ekipte rakibini tebrik ederken, 90 dakika boyunca Fair-Play çerçevesinde geçen maçı izleyen sporseverler futbola doydu.

STAT: Albayrak
HAKEMLER: Abdurrahman Duman, Veysel Dağ, Koray Türkekul
SAHA KOMİSERİ: Burhan Kaya
KASIMPAŞASPOR: Eray, Erkul, Mert, İdris (Adem), Tugay, Serhat (Ali Nail), Kubilay Akyüz (Mücahit), Ahmet Çelik, Safa Ali (Ahmet Tunçtan), Kubilay Serbest, Mert Can
TEKNİK DİREKTÖR: Erkan Çoker
EYÜPSPOR: Ali, Ramazan, Batuhan Salih, Doğukan, Oğuzkan, Hamit (Harun), Atakan, Semih (Selim), Uğur (Emre), Mustafa (Bayram Okan), Fatih
TEKNİK DİREKTÖR: Nurettin Genç
SARI KARTLAR: Eray, Tugay / Mustafa
GOLLER: Serhat (2) / Mustafa, Selim


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kasımpaşada mert gelecegın en ıyı stoperı olcak ıns basarılarının devamı kardeşim :)

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.