Perşembe, Kasım 08, 2012

Marmara Kızları telafi peşinde

Türkiye Kadınlar Futbol 2.Liginin tecrübeli ekiplerinden olan Marmara Üniversitesi Bayan futbol takımı geçen hafta oynanan ve sezonun ilk maçı niteliğindeki Çenesuyu Plajyoluspor müsabakasının mağlubiyetini üzerinden atmaya başladı. Oynadıkları futbol ve ortaya koydukları tablo nedeni ile Teknik Direktörleri Nurper Özbar'a tam anlamı ile şok yaşatan mavi-beyazlı ekip bu maçı Aydın deplasmanında alacağı galibiyet ile telafi etmeyi düşünüyor.


Marmara Üniversitesi Bayan Futbol Takımı Teknik Direktörü Nurper Özbar YEREL FUTBOL'A yaptığı açıklamada,"Çenesuyu Plajyoluspor maçında yapılan hataları maçın görüntülerini izleyerek futbolcu kardeşlerim ile yorumladık. Tabii ki bizler gibi futbolcularımızda alınan mağlubiyete anlam veremedi. Hafta boyunca gerçekleşen antrenmanlarda ciddi bir çalışma gerçekleştirdik. Eksik yönlerimizi iyi saptadık ve önlemlerimiz aldık. " şeklinde konuştu.

10 Kasım Cumartesi günü Aydın'da, 7 Eylül Bayan Futbol Takımı ile yapacağı müsabaka için bugün (Perşembe) yola çıkacak olan Beykoz Temsilcisi bu karşılaşmaya büyük önem vermekte.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.