Pazartesi, Kasım 05, 2012

Manisa Belediyespor fırsat tepti

SÖKESPOR: 0 MANİSA BELEDİYESPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Manisa Belediyespor, ligin 5. haftasında konuk olduğu Sökespor ile 0-0 berabere kaldı. Kuşadası Özer Türk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Manisa Belediyespor, ilk yarının hemen başında oyunu rakip sahaya yıkmayı başardı.

İlk 45 dakikada üstün bir futbol sergilemesine rağmen gol yollarında etkili olamayan yeşil-beyazlılar, soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci yarıda da atak oynayan taraf yine Manisa Belediyespor oldu. Maçın 51. dakikasında Rıza’nın yerine oyuna dahil olan Uğur ile daha etkili bir oyun sergileyen yeşil-beyazlı temsilcimiz, gol yollarında yine sonuca gidecek fırsatı yakalayamayınca, maç başladığı gibi sonuçlandı 0-0.

Etkili oyunumuzu sonuca yansıtamıyoruz 
Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Hakan Şapçı, “Kötü bir dönemden geçiyoruz. Bu sıkıntılı süreçten bir an önce çıkmayı hedefliyoruz. Buraya galibiyet için gelmiştik. Ancak daha önümüzde çok maç var. Bir an önce toparlanıp, takımı üst sıralara taşıma amacındayız” dedi. Rakiplerin puan kaybettiği bir haftada 3 puanı almayı amaçladıklarını ifade eden Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün ise, “Etkili oyunumuzu maalesef sonuca yansıtamıyoruz. Özellikle gol yollarında sıkıntılar var. Tabi oyunun sık sık durması, top toplayıcının olmamasından kaynaklanan beklemeler de, oyunu olumsuz yönde etkiliyor. Federasyonun bu konuya el atması gerekiyor” diye konuştu.


Stat: Kuşadası Özer Türk Stadı

Hakemler: Ozan Bileyci , Cansu Kanca , Hüseyin Kesen  
Sökespor:  Zafer *, Ali Bulut *, Molla *, Ali Özar *, Serhat Çora *, Recep *(dk. 88 Ahmet *), Hakan *(dk. 50 Yusuf *), Samet Oğuz *(dk. 75 Emre *), Mahmut *, Engin *, Emre *
Manisa Belediyespor: Adem *, Engin **, Can *(dk. 65 Süleyman *), Ömercan *, Erşan **, Erkan *(dk. 84 Murat Efe *), Suat **, Rıza * (dk. 51 Uğur **), Ahmet *, Samet *, Mehmet Akif *
Sarı Kartlar: Mahmut (Sökespor), Ömercan. M. Akif, Ahmet, Sarı (Manisa Bld.)


KAYNAK: www.manisa.bel.tr

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.