Perşembe, Kasım 08, 2012

Kozlukebir Kartalları rakibini gole boğdu


Yunanistan Gümülcine'de Rodop EPS A2 Amatör Ligi'nde mücadele eden Kozlukebir Kartalları, haftayı gollü galibiyet ile kapattı

  Kozlukebir Kartalları geçen hafta da lider Seymen’i kendi sahasında 2-1 mağlup etmişti. Kendi sahasında aldığı önemli galibiyetin ardından Kartallar bu hafta deplasmanda mücadele verdi. Kategorinin en zayıf takımı olan ligin son sırasındaki Lefeciler takımına konuk olan Kartallar, zayıf rakibini adeta gole boğdu. Maçın başından sonuna kadar üstün olan Kartallar mücadeleyi 9-0 kazandı.

Gol perdesi maçın henüz 5’ci dakikasında Ayhan Hüseyin tarafından açıldı. İkinci gol ise 17’ci dakikada kaptan Müjdat Nezir’den geldi. İlk yarı 2-0 tamamlanırken, ikinci yarı ise tam yedi gol atıldı. 50’ci dakikada Reşit Mehmet skoru 3-0 yaptı. 55’te ilk golün sahibi Ayhan Hüseyin farkı dörde çıkarırken, 60’ta ise Mustafa Halil durumu 5-0 yaptı. 65’te kaptan Müjdat’ın ikinci golü ile skor 6-0 olurken, 70’te Reşit Mehmet’in golü ile durum 7-0 oldu. 78’ci dakika Onur Ali skoru 8-0’a taşırken, maçta hatrick yapan Ayhan Hüseyin’in 80’ci dakikadaki üçüncü golü maçın skorunu belirledi. Kozlukebir Kartalları aldıkları 9-0’lık farklı galibiyetle puanını 15’e çıkararak 4’cü sıraya yerleşti.

Kaynak : Millet Gazetesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...