Perşembe, Kasım 08, 2012

Halil İbrahim Yılmaz'dan Mesudiyespor yönetimine sitem

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Mesudiyespor'un geçen sezon çalıştıran teknik direktör Halil İbrahim Yılmaz, kendisine verilen sözlerin tutulmadığını belirterek eflatun-sarılı kulübe tepki gösterdi.
Geçtiğimiz sezon takımın başına getirilirken kendisine ödeme konularında hiç bir sıkıntı yaşanmayacağına dair söz verildiğini belirten Yılmaz "Kulüp Başkanı Turan Taşlıçukur ve yönetimdeki diğer üyeler 'kafanda bu konuda hiç bir soru işareti olmasın' dediler. Ama gelin görün ki 1 sezonu geride bıraktık ama Mesudiye yönetimi verdikleri sözlerin arkasında durmadılar. Bu konu için kendileri ile görüşme yaptığımda olayı oldu bittiye getirdiler. Biz bu işden geçim sağlıyoruz. Bu konuda sayın başkan Turan Taşlıçukurdan anlayış bekliyorum" dedi.

'Ödemeyeceğiz demedik'
Konuyla ilgili ulaştığımız Mesudiyespor Genel Sekreteri Hüseyin Okumuş ise "Amatör kulüplerimizin durumu belli. Mesudiyespor olarak biz de sıkıntılı günler geçiriyoruz. Düzenli maddi geliri olmayan bir kulübüz. Buna karşın Sayın Halil İbrahim Yılmaz'la anlaştığımız ücreti elimizden geldiğince ödemeye çalıştık. Kendisine kalan kısım için de asla 'ödemeyeceğiz' demedik. Mesudiyespor her zaman verdiği sözleri tutan bir kulüptür. Gerekli kaynak sağlandığında elbette gerekli ödeme yapılacaktır" dedi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...