Salı, Kasım 06, 2012

Güzelhisar'ın geleceği spor okulunda yeşeriyor

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Mevlanakapı Güzelhisar Spor Kulubü, altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kulüp Yöneticisi Emin Fuat Özcan, futbol oynamak isteyen 1997-2002 arası doğumlu tüm gençleri kulüplerine davet etti.
Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Emin Fuat Özcan Yaptığı Açıklamada, "Öncelikle Yararlı Bireyler Yetiştirmek Olduğunu Söyleyerek Spor Okulumuzda Sporcularımızı Burada Kendi Evlatlarımız Gibi Sahip Çıkarak Okulumuza Katılan Sporcularımızın Bir Yandan Gelişmelerinin Katkıda Bulunmaya Çalışırken Ve Bir Yandan da Yaş Gruplarına Katılacak Sporcuları Takip Ve Tespit Etmeye Çalıştık. Güzelhisar Spor Kulubü'nün Alt Yapısında Oynamak İsteyen Tüm Gençlerimizi Cocuklarımızı Bekliyoruz. 1997,1998,1999,2000,2001,2002 Doğumlu Sporcularımızın Kayıtları Devam Etmektedir. Alt Yapı Hocamız Yılmaz Hoca Nezaretinde Her Cumartesi Saat 08:30-11:00, Her Pazar Saat 10:30-12:00 Arası Yedikule Zigana Halı Saha Tesisleri'nde çalışmalar yapılmaktadır" dedi.


Özcan, "Hazırlık müsabakalarıyla çocuklarımızın teknik kapasitelerini daha iyi gözlemlemekteyiz. Ancak, Futbol Okulu öğrenci ailelerine çocuklarınızı maç ortamında izlemesini sağlamak bizlerin görevi... inşallah gelecekte sizlere çocuklarınızın yeteneklerini izleteceğiz. Amacımız ve gayemiz sporla büyüyen bir nesil yaratmak. Güzelhisar Spor Kulubü'nün Alt Yapısını Sağlam Temellere Oturtma Noktasına Getirmek İçin Çalışmalarımız Devam Edecektir" ifadelerini kullandı.

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

fuat dedi ki...

güzelhisarspor kulübünde emeeği geçen yönetim kurulu üyelerine ve hocaları teşekkür güzelhisar geleceği alt yapıda .güzelhisarsporu tebrik ederim alt yapıya verdikleri caba ve gayret dolayı.taraftar

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...