Salı, Kasım 06, 2012

Eyüpspor, Gaziosmanpaşa’yı yenerek moral buldu

EYÜPSPOR :2 GAZİOSMANPAŞASPOR :1
TFF Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta zor günler geçiren iki komşu ilçe takımın maçında gülen taraf Eyüpspor oldu. Eflatun-sarılılar Gaziosmanpaşaspor'u 2-1 mağlup ederken goller Eser ve Savaş’tan geldi. Gaziosmanpaşaspor'un tek golü Sertaç’dan geldi. Maç sonu iki takım taraftarı arasında yine istenmeyen olaylar oldu.

Eyüp Stadında oynanan maçta Eyüpspor 20. dakikada Eser ile 1-0 öne geçti ve ilk devre bu skor ile sona erdi. Gaziosmanpaşaspor 65. dakikada Sertaç ile durumu 1-1 yaparak umutlandı. 

Eyüpspor 77. dakikada Savaş ile bir gol daha bularak maçtan 2-1 galip ayrıldı ve bu skor ile bu sezon sahasında ilk defa 3 puan ile tanışmış oldu. 

Eyüpspor’da PFDK tarafından 4 maç men cezası alan Teknik Direktör Murat Şahin maçı tribünden takip etmek zorunda kaldı. 

Ayrıca Eflatun-sarılılarda Antalyaspor'dan 7 gol yiyen kaleci Akın bu maçta forma giymedi ve Gökhan Ant ilk defa ilk on birde görev yaptı.

Eyüpspor bu sonuçla puanını 9 yaparken, 2 sıra birden atladı ve 12.sıraya yükseldi. Gaziosmanpaşaspor ise 7 puanda kaldı ve 1 sıra gerileyerek 14.sıraya indi. 

STAT: Eyüp
HAKEMLER: Sertaç Şaroğlu, Mehmet Tan, Oğuz Kağan Çalışır
EYÜPSPOR: Gökhan, Tayfun, Eser (Dk. 89 Selahattin), Eren, Ersen Martin (Dk. 53 Savaş), Ali Cansun (Dk. 80 Ali Kemal), Aytürk Halil, Levent, Erkan, Mehmet Budak, Mehmet Tosun
TEKNİK DİREKTÖR: Murat Şahin
GAZİOSMANPAŞASPOR: Fatih, Berk, Cemre, Taner (Dk. 32 Ethem), Nuh, Ömer Kaplan, Özgür, Sertaç (Dk. 70 Adem), Enis (Dk. 80 Ömer Fırat Çelik), Onur, Ramazan
GOLLER: Eser, Savaş / Sertaç
SARI KARTLAR: Eser, Mehmet Tosun, Mehmet Budak/ Nuh, Ömer Fırat Çelik, Cemre

HABER-FOTOĞRAFLAR: MURAT FİLİZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...