Salı, Kasım 06, 2012

Düzcespor'da altyapı seferberliği

Türk sporunda bir çok futbolcu yetiştiren ve köklü bir kulüp olan Düzcespor takımı, altyapı takımlarında tam anlamı ile bir seferberlik başlatmış durumda...
Futbol kulüplerinde son yıllarda ortaya çıkan ekonomik kriz nedeni ile birçok kulüp kurtuluş reçetesi için altyapı yapılanmasına önem vermeye başladı. Düzcespor takımı bu sezon liglere 6 kategoride (U13, U14,U15,U16,U17 ve U19) takımları ile iştirak edecek. Kırmızı-Lacivert yönetim Altyapı Takımlar ve futbol okulları antrenörlüğüne, daha önce de takımda forma giymiş olan Çetin Dolapçıoğlu ve yardımcılıklarına Süleyman Yıldırım İbrahim Ünal'ı getirdi. Bu sezon başında Bölgesel Amatör Lig'in statüsü gereği en az 2 yaş kategorisinde liglere girme mecburiyeti olan liglere diğer kategorilerde mücadelesini sürdürecek. 


Düzcespor geçen sezon ligde başarılı sonuçlara imza atılmıştı. İşte aynı başarılı tablo için Çetin Dolapçıoğlu kolları sıvarken, ilk etapta futbol okulunda bir yapılanmaya gidildi. Kulüp Halı Saha tesislerinde hafta sonları futbola ait temel bilgileri alan ve akabinde bunları sahada yansıtma gayretinde olan minik futbolculara bir baba şefkati ile yaklaşan Dolapçıoğlu, her bir futbolcusunun farklı şekillerde beliren yeteneklerini, kuvvetli yönlerini gün yüzüne çıkarma düşüncesinde.

Bütün kategorilerde takım kadrosu için yetenekli kendilerine güvenen isimlere her zaman kapılarının açık olduğunu söyleyen Dolapçıoğlu yaptığı açıklamada, “Şu anda elimizde belli bir kadro yapılanması, 80 adet futbolcu talebemiz var ancak bu değil ki dışarı ile temasımızı tamamen kapattık. Tam aksine kendine güvenen, ‘Düzcespor formasının ağırlığını taşıyabilirim’ diyen gençler ve diğer yaş gruplarından herkese kapılarımız ardına kadar açık. Biz şu anda bütün kategori karşılaşmaları için belirlediğimiz periyotta antrenmanlarımıza devam ediyoruz ve her yıl olduğu gibi hedefimiz şampiyonluklar çıkarmaktır. Doğrusu futbolcularım gibi bizlerde heyecanlanmaktayız. Futbol okulumuza da ilgi var, aileleri çocuklarını Düzcespor gibi asırlık bir mazisi olan kulüpte yeteneklerini ortaya koyabilmeleri için büyük destek olmakta” diye konuştu.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.