Pazartesi, Kasım 05, 2012

Bosnalıların maçında kazanan Bahçelievler ekibi oldu!

YILDIRIM BOSNA :1 BAHÇELİEVLER YENİBOSNA :2
İstanbul Süper Amatör Lig 6.grupta İFA’nın ardından ikinci sırada olan Bahçelievler Yenibosnaspor, ligde son sıralarda yer alan Yıldırım Bosnaspor’a konuk oldu. Zorlu müsabakayı Sarı-siyahlı Bahçelievler temsilcisi Yasin ve Tandoğan’ın golleriyle 2-1 kazanarak puanını 22 yaparken, ev sahibi ekip aldığı bu mağlubiyetle sondan ikinci sıraya geriledi.

Bayrampaşa Belediye (Kartaltepe) Stad'ındaki maçın 35.dakikasında Yasin konuk ekibi 1-0 öne geçirdi ve ilk 45 dakika bu skor ile sona erdi. 51. dakikada ise Tandoğan, Yenibosna’yı 2 farklı öne geçiren golü Yıldırım Bosna ağlarına gönderdi.

Ev sahibi 10 kişi
Yıldırım Bosna, 60. dakikada Umut’un golü ile farkı bire indirdi ve kalan dakikalarda daha etkili bir futbol ortaya koymaya başladı. 72. dakikada ise Yıldırım Bosnalı Murat, kendisine faul yapan rakibi ile münakaşa etti ve iki futbolcu birbirlerini ittiler. Hakem Gökmen Dağ bu pozisyonda her iki futbolcuya da sarı kart verdi. Müsabakada daha önceden de bir ihtar almış olan Yıldırım Bosnalı Murat, ikinci sarı kartı yüzünden oyundan ihraç edilince ev sahibi ekip sahada 10 kişi kaldı.

Kalan dakikalarda Bayrampaşa ekibinin beraberlik golünü bulmak için yoğun bir baskısı vardı ancak kırmızı-mavililer aradıkları gölü bir türlü bulamadılar ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldılar.

Bu sonuçla puanını Bahçelievler Yenibosna puanını 22 yaparken Yıldırım Bosna ise 9 puanda kaldı ve Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü'nün, Gazi Mahallesini mağlup etmesi üzerine puansız Bahçeköy’ün önünde sondan ikinci sıraya geriledi.

STAT: Bayrampaşa Belediye (Kartaltepe)
HAKEMLER: Gökmen Dağ, Başak Uluyılmaz, Ömer Faruk Halla.
SAHA KOMİSERİ: Senad Bıçak
YILDIRIM BOSNA: Cem, Göksel, Murat, Emre, Ercan, Sezgin, Melih, Cenk, Üzeyir, Yasin
TEKNİK DİREKTÖR: Güngör Odacı
BAHÇELİEVLER YENİBOSNA: Uğur Yiğit Fevzi, Mehmet, Ömer, Hasan Ozan, Cem, Hasan Fırat, Murat, Tugay,Uğur Turan, Özgür, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Adnan Toros
KIRMIZI KART: Murat (Yıldırım Bosna)
GOLLER: Umut / Yasin, Tandoğan

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...