Pazartesi, Kasım 05, 2012

Beydağ'da sevinen yok

BEYDAĞ BELEDİYESPOR: 0 BAYINDIRSPOR: 0
İzmir 1. Amatör Lig 10. grupta 5. hafta maçları hafta sonu oynandı. Cumartesi ve Pazar günü ikişer maçın oynandığı haftada zirve mücadelesi iyice alevlendi.
Beydağ’daki karşılaşmada lider Bayındırspor, Beydağ Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.
İki ekibin de girdiği pozisyonları değerlendiremediği karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip, ikinci yarısında ise ev sahibi ekip daha üstün göründü.
Maçın ilk net fırsatını 11’de yakalayan Bayındırspor’da Burak’ın pasında kaleye sırtı dönük durumdaki Sercan çabuk bir hareketle savunmadan kurtulup bire bir kaldı, vuruşunda top üstten auta gitti.

13’te Sercan’ın sağ kanattan yaptığı ortada arka direkte yakın mesafeden Mehmet Özcanlı vurdu, savunmaya çarpan top dışarı gitti. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen, sakatlıklar ve dışarı giden topların sahaya geç dönmesi nedeniyle sık sık duran karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı.



İkinci devrede Beydağ Belediyespor orta sahada rakibine üstünlük sağladı. İkinci yarının ilk bölümünde başa baş geçen mücadelenin ardından orta sahayı ele geçiren Beydağ Belediyespor 70’te Emrah’ın aşırtma pasında Mehmet Coşkun’un sol çaprazdan gelişine vuruşunda gole çok yaklaştı. Kaleci Fırat son anda kritik bir müdahale ile topu uzaklaştırdı.




79’da Bayındır’da Burak’ın kullandığı köşe atışında yaşanan karışıklıkta Doğan’ın vuruşu direkte patladı. 90’da Çağatay sağdan çalımlarla ilerledi yaptığı ortada Osman ön direkte kötü vurunca Beydağ mutlak bir golden oldu. 90+2’de Abdullah’ın sol çaprazdan yaptığı falsolu vuruş direği sıyırıp dışarı gidince maç başladığı gibi bitti.
Bu sonuçla ilk dört haftada dört galibiyet alan Bayındırspor ilk puan kaybını yaşamış oldu. Beydağ puanını 8’e çıkartırken, Çırpı’nın puan kaybından da yararlanamadı.


Tire'de Tirespor üstün
Cumartesi günü oynanan iki maçtan Tire derbisinde sevinen Tirespor oldu. Tire Belediyespor ile karşılaşan sarı-kırmızılılar sahadan 2-0 üstün ayrıldı. Tirespor ilk yarıda ve ikinci yarıda Ömer ile bulduğu gollerle 3 puana uzandı.
Grupta üçüncü durumda bulunan Çırpı Doğanspor ise deplasmanda Gümüldürspor ile golsüz berabere kaldı. Buna karşın Beydağ’ın evinde puan kaybetmesiyle sarı-kırmızılılar gruptaki konumunu korudu.
Dün oynanan Selçuk derbisinde ise Selçuk Belediyespor 3 puanı kaptı. Mavi-beyazlılar, Selçuk Efesspor zor da olsa 3-2 yenmesini bildi. İlk yarısı 1-1 sona eren mücadelede Selçuk Belediyespor’un golleri Mert ve Eray’dan gelirken bir gol de Selçuk Efesli oyuncular kendi ağlarına gönderdikleri topla tabelaya yansıdı. Selçuk Efes’in gollerini Kubilay ve Ömer kaydetti.

SAHA: Beydağ Atatürk
HAKEMLER: Evren Güngörmüş, Ferit Karahan, Orhan Öztürk
BEYDAĞ BLD.: Kazım **, Emrah ***, Mehmet Kara **, Adnan **, Tolga **, Zafer ** (92 Mustafa ?), Güneş * (85 Çağatay **), Osman *, Mehmet Coşkun **, Onur *, Salim * (69 Abdullah **)
BAYINDIRSPOR: Fırat ***, Caner **, Demir *, Doğan **, Nail**, Gündüz *, Sercan **, Mehmet Küçükoğlu *, Ahmet Hamdi *, Burak **, Mehmet Özcanlı * (80 Velican *)
SARI KARTLAR: Zafer, Güneş, Burak

HABER-FOTOĞRAF: BAŞAR UÇAR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.