Pazartesi, Kasım 05, 2012

Arnavutköy Belediyespor rekora koşuyor

TAKSİMSPOR: 0 ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 4
İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup'ta kırılması güç bir rekora imza atan Arnavutköy Belediyespor, çıktığı 9. karşılaşmadan da gol yemeden ayrıldı. Feriköy Stadı'nda kalabalık bir taraftar grubunun önünde oynanan maçta, emniyet güçleri sıkı bir güvenlik önlemi aldı. Arnavutköy Belediyespor, Taksimspor'u 4-0'lık skorla geçerek liderliğini devam ettirdi.
Haftalar önce sosyal medyada başlayan tartışmaların gerginliği maça yansırken güvenlik güçleri büyük önlem aldı. Her iki takım da mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktılar. Taksimsporlu taraftarlar ve Feriköylü futbolseverler karşılaşmaya büyük ilgi gösterdiler. 


Karşılaşmanın 9.dakikasında defansın arkasına iyi sarkan Gökay Samet'in engellemelerine rağmen hava topuna iyi yükselerek topu Kamer'in üzerinden Taksimspor filelerine yolladı.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Arnavutköy Belediyespor oyuncularından günün en formda oyuncusu Süleyman Karadağ sayesinde 22.dakikada öne geçti. Süleyman Sayat'ın arkasından sarkarak kaptığı topla ceza sahasına yöneldi, kaleci Kamer ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa sert vurdu, meşin yuvarlak filelerle buluştu. 

İkinci yarı sahaya çevik kuvvet nezaretinde çıkan Arnavutköy Belediyespor oyuncuları oldukça tedirgin göründü. İkinci yarı başlarında sağ kanattan gelişen Taksimspor atağında Aris son çizgide topa sert vurdu, son anda araya giren Serkan Cinaz topu kornere gönderdi. 79.dakikada Süleyman kendisinin 2.takımının üçüncü golünü kaydederken, maçın skorunu tayin eden golü 85.dakikada Gökhan kaydetti.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

2 yorum:

Adsız dedi ki...

maçın özeti 3.golden sonra çekilen karede

Adsız dedi ki...

Taksimde 10 numara belediye takımında 3,4,7,8 ve 9 iyi maç çıkardı.. Taksim sert oynayarak rakibi yıldırmaya çalıştı belediye takımıda birz ayak uydurunca ilk yarı oyun ortaya konmadı bu kadar polis güvenlik heralde stresten olsa gerek belediye takımı ortasahası tutuktu. Taksim küme düşmez , belediye lider bitirir ..

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...