Pazartesi, Kasım 05, 2012

Altınova Belediyespor şeytanın bacağını kırdı!

MUDANYASPOR: 1 ALTINOVA BELEDİYESPOR: 2
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta ilk 5 haftasında aldığı kötü sonuçlarla küme düşme potasının hemen üzerinde bulunan Altınova Belediyespor, Mudanyaspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrılarak 3 puan hasretine son verdi.



Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta Altınova Belediyespor, Bursa’da Mudanyaspor’a konuk oldu. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede, istediği galibiyeti elde etti ve adeta şeytanın bacağını kırdı. Mudanya İlçe Stadyumu’nda oynanan müsabakaya iki takım da kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyun üstünlüğünü ele geçiren Altınova, 21. dakikada Kutluhan’un mükemmel golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Mudanya, beraberlik için bastırsa da sonuç çıkmadı ve soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Maçın ikinci devresine çok iyi start veren Sarı Yeşilliler, 55. dakikada Hüseyin’in golüyle farkı 2’ye çıkardı ve rahatladı. Mudanyaspor’da Kaan, 61. dakikada kaydettiği golle Bursa ekibini umutlandırdı. 70. dakikada Altınova’da Mert, Mudanya’da ise Yücel, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde kaleci Umut Akkoç, kırmızı kartla oyundan atıldı. Maçta başka gol olmadı ve Altınova, Mudanya deplasmanından 3 puanla döndü. Bu sonuçla puanını 6’ya çıkaran Altınova, 11. sıraya yükseldi. 2 puanda kalan Mudanyaspor ise son sıraya demirledi.


KAYNAK: www.yalovahayat.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...