Salı, Kasım 06, 2012

Albayrak ‘Ümit’ veriyor!

ALBAYRAK :3 ÇELİKTEPE ÜMİT :2 (U17)
İstanbul U17 Ligi, 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren iki takım Albayrak ve Çeliktepe Ümitspor, Albayrak sahasında karşılaştılar. Gaziosmanpaşa temsilcisi ilk devrede iki farklı geriye düştüğü maçı son dakikada Battal’ın attığı gol ile kazanarak 1907 Ataköy Çobançeşme’yi takibini sürdürdü. Konuk ekip Çeliktepe Ümitspor bir futbolcusundan oyundan atılması nedeniyle müsabakayı 10 kişi tamamladı.


Çok çekişmeli geçen ve 8 takımdan 6’sının şampiyonluk yarışında olduğu İstanbul U17 Ligi, 10.grupta 6.hafta maçında ikinci sıradaki Albayrak ile beşinci sırada yer alan Kağıthane temsilcisi Çeliktepe Ümitspor, Albayrak sahasında karşılaştılar.

Müsabakaya iyi başlayan konuk ekip 12. dakikada defans oyuncusu Sergen’in sol çaprazdan attığı mükemmel gol ile 1-0 öne geçti. Çağlar, 25.dakikada farkı ikiye çıkarttı. Ev sahibi Albayrak ilk devre biterken Battal’ın sol taraftan gelen ortaya savunmasının arasından sıyrılarak attığı kafa golü ile farkı 1’e indirdi.

60. dakikada Albayrak bir korner kullandı. Defansından arasında topa dokunan Yasin maça eşitliği getirdi. Maçta son dakika oynanırken maçın yıldızı Battal, sağ taraftan mükemmel bir şut ile Çeliktepe Ümitspor kalecisi Orhan Can’ı mağlup etti ve ev sahibi bu golle maçı 3-2 kazanmayı başardı. Çeliktepe Ümitspor 70. dakikada bir oyuncusunun çift sarı karttan atılması ile maçı 10 kişi tamamladı.

STAT: Albayrak
HAKEMLER: M. Murat Kurt, Sefa Dalsız, Süheyl Doğan
SAHA KOMİSERİ: Bilgin Özen
ALBAYRAK: Mert, Gürkan, Serkan, Burhan (Yasin), Necdet, Ferhat, Battal, Yunus Emre (Halil), Eren, Süleyman Emre, Furkan
TEKNİK DİREKTÖR: Naki Yıldız
ÇELİKTEPE ÜMİT: Orhan Can, Samet, Sergen, Batuhan, Oğuz, Enes, Mustafa, Niyazi, Adnan, Çağlar, Eren
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Esmer
GOLLER: Battal (2), Yasin / Sergen, Çağlar


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.