Pazartesi, Ekim 29, 2012

Topçularspor, Başkanı ile güzel!

İstanbul 1. Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Topçularspor, çekinerek gittiği Söğütlüçeşme deplasmanından Başkan, Teknik Direktör ve takım kaptanı olarak görev yapan Fatih Kulaksız'ın güzel oyununu 2 gol ile süslediği maçtan 3-1 galip ayrıldı.
Topçularspor sahaya, Fatih Kıraç,Erhan,Umut,Metin,Buğra (Süha),Salih, Burak, Şakir, Gürkan, Ercan ve Fatih Kulaksız ilk on biri ile çıktı. Topçularsporun baskılı başladığı maçta dakikalar 9’u gösterirken ceza alına dışından Salih’in vurduğu şutu Ercan tamamladı ve deplasman takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra öz güveni yerine gelen Topçular takımı topa daha fazla sahip olmaya başladı ve pas yüzdesini artırdı. Dakikalar 34’ü gösterirken orta sahada Ercan’ın pres yapıp kazandığı topu ara pasıyla Başkan Fatih Kulaksız’la buluşturunca tecrübeli futbolcı, plase bir vuruşla 2-0 skor üstünlüğünü yakaladı ve devre bu sonuçla bitti.

2. yarıya baskılı başlayan ev sahibi kaleci Fatihi geçemeyince farkı 1’e indirmeyi başaramadı, 60. dakikadan sonra kontraatakla çıkmaya çalışan Topçularspor 70. dakikada Salihin ara pasıyla buluşturduğu Fatih Kulaksız yine plesa bir vuruşla skoru 3-0’a getirerek takımını rahatlatan isim oldu. Oyunun temposu düştükten sonra, maçın son bölümlerinde ev sahibi ekip maçın skorunu belirledi 3-1.

Mavi-beyazlı Eyüp temsilcisi, hafta sonu kendi sahasında Nihat Doğan’lı Büyükderespor’u konuk edecek. İşin ilginç yanı Topçularspor’un en önemli futbolcularından birisi olan ve geçtiğimiz sezon 2. Amatör Ligde attığı 36 golle takımının şampiyonluğundan büyük emeği olan Ercan Sadi’nin lakabı ‘Pascal’… Pascal ile Nihat Doğan bir kez daha karşı, karşıya gelecekler.

HABER: BURAK KURTULUŞ

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Büyük Maçı 4Gözle Bekliyoruz :)

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...