Pazartesi, Ekim 29, 2012

Terazidere fırsatı kaçırdı


TERAZİDERESPOR :1 KAZIM KARABEKİR MEVLANASPOR :1
İstanbul Süper Amatör Lig 4.grupta Teraziderespor ile Kazım Karabekir Mevlanaspor, Bayrampaşa Belediye Stadında karşılaştılar. Hakem Özer Bektaş’ın mükemmel bir yönetim sergilediği maçta konuk ekip 20. Dakikada Kaptanı Tarık ile penaltıdan gelen golle öne geçti. Terazidere bu gole 36. Dakikada Fethi ile cevap verdi ancak 87. Dakikada ev sahibinin kazandığı penaltıda topu dışarı gönderen Kaptan Aykut, takımının galibiyet umudunu söndürdü.

Maça ev sahibi Teraziderespor daha iyi başladı ancak ilerleyen dakikalarda konuk ekip oyunda dengeyi kurdu. Yeşil-kırmızılı ekip, rakibinin sağ tarafından Aykut ile etkili ataklar geliştirse de Kazım Karabekir Mevlanaspor ilk ciddi atağında penaltı kazandı. 

Bu dakikada Teraziderespor'dan Ersel’in kendi ceza alanı sağ kenarında Uğur'a yaptığı müdahale sonunda Hakem Özer Bektaş beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Kaptan Tarık topu kalecinin sağından ağlara gönderdi. 1-0.

36.Dakikada sağ taraftan Ersel'in ceza alanı içine yaptığı ortada Kazım Karabekir Mevlana savunmasında önde penaltı noktası üzerinde Ferit iyi yükselerek kaleci Atilla'nın bakışları arasına top ağlarla buluştu ve maça denge geldi. İlk devrede tarafların gol çabaları skoru değiştirmeye yetmedi ve 45 dakikalık süre 1-1 sona erdi.

İkinci devrede ev sahibi Teraziderespor’un net bir üstünlüğü vardı. Ancak Bayrampaşa temsilcisi aradığı golü bir türlü bulamadı.

87.dakikada ise Teraziderespor bir penaltı kazandı. Bu dakikada ev sahibi ekibin kaptanı Aykut, Kazım Karabekir Mevlanaspor kalesine sırtı dönük durumda iken konuk ekipten Murathan Aykut’a faul yaptı. 

90 dakika boyunca iyi bir yönetim sergileyen Hakem Özer Bektaş tereddütsüz penaltı kararı verdi. Penaltıyı yaptıran Aykut, kullandığı penaltı atışında direği nişanladı ve Terazidere galibiyet fırsatını harcamış oldu. 

STAT: Bayrampaşa Belediye (Kocatepe)
HAKEMLER: Özer Bektaş, Samet Özkul, Fırat Könerce
SAHA KOMİSERİ: Senad Bıçak
TERAZİDERE: Umut, Ali, Ersel, Aykut, Serhat, Fethi, Farkan, Şükrü,
Ferit (Okan), Fatih (Ömer), Eren (Oğuzhan)
TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Öztürk
KAZIM KARABEKİR MEVLANASPOR: Atilla, Hasan (Volkan), Soner, Tolga, Cihan, Anıl, Hasan, Barış (Hakan), Uğur, Tarık, Atilla Uyar (Murtahan)
TEKNİK DİREKTÖR: Kerem Barut
GOLLER: Fethi/ Tarık

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ VE ÖNER YIĞRIK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Maçı güzel anlatmışında bazı şeyleri eksik yazmısın be kardesım...terazidere penaltı kacırabılırde kkmevlananın kacırdııgı net pozisyonlar ne olucak. oyunsan olarak ıkıncı yarı basında terazidere ustuunde ama mac dengelı gectı.karabekir takım maglup olucak bir oyun oynamadı aksıne galibiyeti kacıran taraftı net pozisyonları harcıyarak.terazidere takımın tek yapabildigi sey duran top net orgazine gelip yaptıgı bir pozisyon ben yanlıs macı izlemedimse yok.

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.