Salı, Ekim 30, 2012

Şemsettin Aydın, 36 yıldır Amatör futbola hizmet veriyor!

İstanbul 1.Amatör Lig 11. grup ekiplerinden Esenler temsilcisi Üçyüzlü’nün Yönetici olarak 36 yıldır Amatör futbola hizmet eden Şemsettin Aydın, Amatör futbola hizmet etmesinin tek bir hedefi olduğunu, bunun da semtinin gençlerini kötü alışkanlıklardan kurtarıp, spora yönlendirmek olduğunu ve bunun tarifi imkansız bir mutluluk olduğunu söyledi.


Esenler’in Bağcılar İlçesi ile sınırı olan Fatih Mahallesi’nde bulunan Üçyüzlü Spor Kulübü’nün tüm branşlarında takımın başında Yönetici olarak görev yapan aslen Trabzon Akçaabat'lı Şemsettin Aydın, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, “Üçyüzlü Spor Kulübü olarak amacımız, öncelikle kendi semtimizdeki çocukları ve gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı, ne yaptığını bilen, öz güvenini kazanmış, kişilikli bireyler olarak yetiştirmek. Bunun da birinci gayesi olarak, sporu bir yaşam biçimi haline getirmelerini sağlamaktır” dedi.

“Sokaktan bulup, Kulübe kazandırıyoruz”
Şemsettin Aydın açıklamasının devamında, “Yıllardır futbolun içerisindeyim. Üçyüzlü Spor Kulübü kurulduğu 1996 yılından bu yana aralıksız hizmet ediyorum. Çok iyi gençler yetiştirdik. Ben bununla övünüyorum. Sayısız şampiyonluklarımız var ama bizim için ilk hedef insan yetiştirmektir. Eskiden şu anki gibi imkanlarımız yoktu, tesisimiz yoktu. Şimdi İBB Spor A.Ş. Esenler Hakkı Başar Spor Tesislerinin halı sahasında çalışıyoruz. Esenler Belediyesi ve İBB Spor A.Ş. yetkilileri bizlere tesis anlamında destek veriyorlar. Kendilerinden Allah razı olsun. Amacımız, gayemiz bir; güzel bir toplum hedefliyoruz. Bize her gelen çocuğa kapımızı açıyoruz. Şu anda 500 tane sporcumuz var. Kimseye de ‘nerelisin, Annen-Baban kim ve ne iş yaparlar?’ diye sormuyoruz. Çocuklardan tek bir beklentimiz var, bizi her zaman iyi temsil etsinler...

Amatör Kulüpten fazlasıyız!
Biz yapamayacağımız işin sözünü çocuklara vermiyoruz. Çünkü çocuk tertemiz bir sayfa olarak geliyor buraya. Siz ona yalan söyleyemezsiniz. Çocukları kendi menfaatleriniz için yaşı ufak kategorilerde oynatıp, onun üzerinden rant elde edemezsiniz. Biz imkanları kısıtlı bir Kulübüz. Yapamayacağınız şeylerle ilgili söz verince ümitleniyor, hevesleniyor... İnsanlara şimdiye kadar hep dürüst davrandık. Biz bunu yaptık, başka da bir şey yapmadık. Ve biz çocukların hepsine kendi çocuğumuz gibi baktık, öyle davrandık. Üçyüzlü Spor Kulübü’nün tüm çocukları benim çocuklarımdan farksızdır. Amacımız ilerleyen yıllarda da Türk Futboluna yeni futbolcular ve iyi insanlar yetiştirmekdir" dedi. 


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.