Salı, Ekim 30, 2012

Öz Karacaahmetspor'dan Uğur'a geçmiş olsun mesajı

Öz Karacaahmetspor Kulübü, hafta sonu Kartaltepespor'la oynadıkları maçta sakatlanan rakip takım futbolcusu Uğur Esen için geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Kulüp yönetiminden yapılan açıkalamada, "27.10.2012 cumartesi günü Bayrampaşa Belediye Sahası'nda Kartaltepespor ile yaptığımız müsabaka sırasında, talihsiz bir pozisyon sonrasında Kartaltepe oyuncusu Uğur Esen kardeşimizin ayağı kırılmıştır. Kartaltepe camiasının ve Uğur kardeşimizin üzüntülerini ve acılarını en derinden hissettiğimizi bildirir, Uğur kardeşimize acil şifalar dileriz. Umuyoruz tez zamanda işine ve sahalara döner. Ayrıca müsabaka öncesi ve sonrasında bizleri en iyi şekilde ağırlayan, maçın centilmence geçmesi konusunda azami çaba gösteren Kartaltepe Yönetim  Kuruluna ve Teknik ekibine teşekkürlerimizi sunarız. Ligin ikinci yarısında aynı misafirperverliği bizim de kendilerine göstereceğimizin bilinmesini isteriz" denildi. 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...