Pazar, Ekim 21, 2012

Ödemiş'ten bayram hediyesi

GÜZELBAHÇE BELEDİYESPOR: 0 ÖDEMİŞ BELEDİYESPOR: 2
İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 4. haftada Güzelbahçe Belediyespor’a konuk olan Ödemiş Belediyespor 3 puana 0-2’lik skorla uzandı. Ödemişli genç oyuncu Cihat’ın kaptan çıkarak bir gol ve mücadelesiyle yıldızlaştığı maçı iki ekip de 10 kişi tamamlayabildi.
Güzelbahçe sahasındaki maça ev sahibi ekip baskılı başladı. 4’te Mert’in yakın mesafeden şutunu kaleci Erman çıkardı. On dakikalık bölümün ardından baskıyı kıran Ödemiş oyunu dengeledi. Genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta iki ekip de pozisyon üretmekte zorlandı. 17’de sağ kanattan gelişen Ödemiş atağında Tamer’in yerden vuruşu etkisiz kaldı. 31’de maçın kırılma anı yaşandı. Cihat’ın rakibine yaptığı müdahale sonrası Güzelbahçeli Erdem Kollasallayan koşarak gelip genç oyuncuya vurdu. Maçın hakemi Hakan Ceylan tereddüt etmeden kırmızı kartına başvurunca Güzelbahçe 10 kişi kaldı.
İlk yarının sonlarına doğru 10 kişi kalan rakibi önünde arka arkaya köşe atışları yakalayan Ödemiş, 45’te Yunus’un sağdan kullandığı köşe atışında Cihat’ın kafa vuruşuyla 0-1 öne geçerek, soyunma odasına üstün gitti.


İkinci yarı da pozisyon zenginliğinden uzak geçti. Maçın 75. dakikasında Güzelbahçe kalecisi Erdinç’in kale vuruşunda savunmanın arkasına seken topu eliyle kesen Ömer kırmızı kart görünce Ödemiş de 10 kişi kaldı. 77’de Güzelbahçe’nin yarattığı tehlikede Hüsnü’nün aşırtma vuruşu üst direği sıyırarak auta gitti. 84’te Cihat’ın ara pasında Alper topu kaleciye bırakmak isterken ikili arasında yaşanan anlaşmazlıkta araya giren Enes klas bir vuruşla topu ağlara göndererek Ödemiş’i rahatlattı. Kalan sürede iki ekip de tabelayı değiştirmeyince Ödemiş sahadan 0-2 üstün ayrıldı.


Oyuncular Keski'n'i omuzlar aldı
Maç bitimiyle birlikte Ödemişli oyuncular 3 puan sevincini doyasıya yaşadı. Ödemişli taraftarların gitmediği karşılaşmada galibiyeti soyunma odasında kutlayan futbolcular soyunma odasına gelen Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin’i omuzlara alarak büyük coşku yaşadı.
Keskin karşılaşmayı Güzelbahçe Kaymakamı Mehmet Ünlü ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce birlikte izledi. Futbolcuların gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu söyleyen Keskin, gelecek haftalarda her geçen gün daha iyi noktalara geleceklerini ifade etti.

17 yaşında kapta Cihat
Ödemiş Belediyespor’da kaptanlık bandını altyapıdan yetişen 17 yaşındaki Cihat Karaer taşıdı. Maçın ilk golünü atan, rakibin 10 kişi kaldığı pozisyonda yer alan ve ikinci gole de büyük katkı sağlayan genç oyuncu sahanın yıldızı olurken, izleyenlerden tam not aldı. Ödemiş Belediyespor’un son yıllardaki en genç kaptanı olan oyuncu, ilk golden sonra yedek kulübesine koşarak tecrübeli teknik direktör Zafer Dinçer’in elini öptü.

Süper Lig Hakemi Hakan Ceylan düdük çaldı

Güzelbahçe’de oynanan maçta Spor Toto Süper Lig’in üst klasman hakemi Hakan Ceylan düdük çaldı. Telsiz aracılığıyla maç boyunca yardımcılarıyla diyalog halinde olan Ceylan maç öncesi Güzelbahçe kalecisi Erdinç, maç içinde de Ödemiş’ten Enes ile tayt polemiği yaşadı. Ceylan rengi uygun olmayan taytları çıkarttırdı. Karşılaşmada 6 sarı, 2 kırmızı kart çıktı.


Konak ve Narlıdere kazandı
4. haftayı Kuruçeşme BAY geçerken dört maç daha oynandı. Ödemiş aldığı galibiyetle dördüncü sıraya yükselerek zirve mücadelesine bir adım daha yaklaştı. Kuruçeşme’nin BAY geçtiği haftada Torbalıspor, sahasında Narlıdere Belediyespor’a 1-4 mağlup olmaktan kurtulamadı. Lider Konak Belediyespor da Torbalı Çaybaşıspor’u 4-0’la geçerek 4’te 4 yaptı.
İşçievlerispor deplasmanda Atilla’yı 0-2 yenerek ilk üçteki yerini sağlamlaştırırken, Karabağlar ile Şirinyer de 1-1 berabere kaldı.

SAHA: Güzelbahçe
HAKEMLER: Hakan Ceylan, Tolga Atasoy, Kemal Bakırcı
GÜZELBAHÇE BLD.: Erdinç *, Turan *, Erdem Kollasallayan *, Seyhan *, Ali Alper *, Özgür *, İbrahim *, Emrah * (67 Erkan *), Mert *, Sergen * (74 Barış *), Cem ** (61 Hüsnü **)
ÖDEMİŞ BLD.: Erman ***, Umur ***, Yunus ***, Ömer **, Kemal ***, Osman ** (90 Akın?), Tamer ** (69 Murat *), Cihat ***, Erçin **, Enes ***, Gökhan **
GOLLER: 45 Cihat, 84 Enes
SARI KARTLAR: Turan, Seyhan, Emrah, Yunus, Cihat, Enes
KIRMIZI KARTLAR: 31 Erdem Kollasallayan, 75 Ömer

HABER-FOTOĞRAF: BAŞAR UÇAR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...