Pazartesi, Ekim 29, 2012

Kocasinan haftalar sonra kazandı

KOCASİNANSPOR: 2 BEYLİKDÜZÜSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Ligde sıkıntılı bir süreç geçiren Bahçelievler temsilcisi Kocasinanspor, kendi sahasında konuk ettiği Beylikdüzü’nü 2-1 yendi.


Maça galibiyet parolasıyla çıkan Kımızı Siyahlı ekip, 15. dakikada kalesinde şok bir gol gördü. (1-0) Kalesinde golü gördükten sonra Beylikdüzü kalesine yüklenen Kocasinanspor’lu oyuncular girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Beylikdüzüspor’da golü atan futbolcu Yusuf, 43.dakika kırmızı kart gördü. Rakibinin 10 kişi kalmasını fırsat bilen Kocasinan, aradığı golü 45+1’de Ahmet’le buldu.(1-1) Devreyi ise karşılıklı atılan iki golle berabere sona erdi.



İkinci devreye morali çıkan Kocasinan, 47. dakikada Mert Can’ın attığı golle skoru 2-1 getirdi. Rakibi karşısında öne geçen Kocasinan maçın ilerleyen bölümlerinde net gol pozisyonları bulmasına rağmen farka koşamadı. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ev sahibi 90 dakikayı 2-1 üstün kapadı.

Grubunda en alt sırada bir puanı bulunan Beylikdüzüspor’dan üç puanı koparmayı başaran Kocasinan, puanını 8’e yükseltti. 

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN ÖDER
KAYNAK: www.bahcelievlergazetesi.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...