Pazartesi, Ekim 29, 2012

Kadırgaspor beraberliğe abone

KADIRGASPOR: 1 OKMEYDANI FETİHSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta alt sıralardan kurtulmak isteyen Kadırgaspor ile Okmeydanı Fetihspor takımları Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Böylece Kadırgaspor 9. maçında 6. beraberliğini aldı.
Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Kadırgaspor 7.dakikada Özgür'ün ortasında Emra'nın kafa vuruşu ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya da atak başlayan ev sahibi ekip skoru arttıracak golü bulamadı. 64.dakikada Özgür'ün ceza sahası dışından sert vuruşunda top Okmeydanı Fetih defansına çarparak kaleci Metin'i yanılttı. Ancak tecrübeli kaleci mükemmel refleksle topa sahip oldu. 


Penaltıyla gelen eşitlik
73.dakikada Lütfü'nün Kadırgaspor ceza sahasına yaptığı ortada Okmeydanı Fetihspor'dan Atakan, Süleyman'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Mustafa Bilgili tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi ve Süleyman'a sarı kartını çıkarttı. Topun başına geçen Davut penaltıyı gole çevirdi ve skora denge geldi: 1-1


Son bölümler nefes kesti
Golden sonra ataklarını sıklaştıran konuk ekip oldu. Yaşar orta sahadan aldığı topla ceza sahasına girer girmez vurdu, top üstten auta çıktı. Mücadelenin son dakikaları heyecan içinde geçti. Top bir o kalede bir bu kaledeyken Kadırgaspor gole çok yaklaştı. 92. dakikada Ercan'ın sağ kanattan ortasında top Okmeydanı Fetihspor defansından sekti, tecrübeli oyuncu Ersan arka direkte sert vurdu, kale çizgisi üzerinde Lütfü ayakları ile golü önledi.


Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip aldığı 1 puan ile 6 puana ulaştı. Konuk Okmeydanı Fetihspor puanını 8 yaptı.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

2 yorum:

murat yılmaz dedi ki...

yönetim istifa yeterr cemalettin inanç kulübü sömürdügün !!!

LEVENT dedi ki...

İSTİFADA BİR HİZMETTİR ....

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.