Pazar, Ekim 14, 2012

İstanbul Süper Amatör Lig, 14 Ekim 2012 Pazar Sonuçlar&Puan Durumu

İstanbul Süper Amatör Ligde 7.hafta maçları bugün oynanan maçlarla son buldu. Skorlarını canlı olarak aktardığımız maçların sonuçları ve puan durumu haberin devamındadır.

1.Grup
11.00 CFS Bağcılarspor – İstiklalspor (Mahmutbey) 0-0
16.00 Ömerli Köyü SK – Öz Yavuzselimspor (Hadımköy) 1-3

0-1 Ersin
0-2 Muhammet
1-2 ?
1-3 Özer
16.00 Avcılar Belediyespor – Albayrakspor (Avcılar Turgut Özal) 1-0
24' 1-0 Hilmican
16.00 Kuştepespor – Zeytinburnu Yıldızspor (Nurtepe) 8-2
16.00 Yeniköyspor – Çeliktepespor (Çayırbaşı) 3-0

60' 1-0 Uğur
74' 2-0 Uğur
87' 3-0 Yaşar


3.Grup
16.00 Tunaspor – Başakşehirspor (Bayrampaşa Bld.) 3-2
16.00 Alibeyköyspor – Çakmakspor (Alibeyköy) 
1-1
30' 0-1 Ozan Albayrak
55' 1-1 Gökhan Demir
16.00 İstanbul Gümüşhanespor – Reşitpaşaspor (Mehdi Sancak) TEHİR

17. dakikada durum 0-1'ken ev sahibi ekipten bir futbolcu ensesi üstüne düştü. Dili boğazına kaçan talihsiz oyuncu hastaneye kaldırılırken takım arkadaşları maça devam etmek istemedi. Maç tehir edildi.
16.00 Paşabahçespor – Beşyüzevlerspor (Paşabahçe) 0-0
16.00 Gülsuyuspor – Galataspor (Maltepe Başıbüyük) 1-2



5.Grup
16.00 Kocasinanspor – Küçükköyspor (Kocasinan) 0-1
16.00 Güneştepespor – Beylikdüzüspor (Güngören) 3-1
16.00 Selvispor – Feriköyspor (ZB Hasan Doğan) 0-3
16.00 Kadırgaspor – Çengelköyspor (Namık Sevik) 
0-4
16.00 Yahya Kemal İ.Y. – Okmeydanı Fetihspor (Seyrantepe) 1-0

YEREL FUTBOL SİTESİ EDİTÖRLERİNCE HAZIRLANMIŞTIR

32 yorum:

Adsız dedi ki...

16.00 Tunaspor – Başakşehirspor 1-1
16.00 Alibeyköyspor – Çakmakspor 5-0
16.00 İstanbul Gümüşhanespor – Reşitpaşaspor 2-7
16.00 Paşabahçespor – Beşyüzevlerspor 1-0
16.00 Gülsuyuspor – Galataspor 2-1

Adsız dedi ki...

bu hafta tuna ya da beşyüzevler puan kaybeder

Adsız dedi ki...

haydi Çengelköyüm Kadırga deplasmanın da da yüzümüzü güldür senden galibiyet bekliyoruz...bence mac Kadırga:1 Çengelköyümüz:3 biticek...

anketci dedi ki...

ilk yorumu atan adsız arkadaş gümüşhane bu hafta kazancak bak gör sende !

Adsız dedi ki...

HAYDİ ÖZYAVUZSELİMMMMM

Unknown dedi ki...

Kocasinan kucukkoy kac kac haber varmi

Adsız dedi ki...

gümüşhane reşitpaşa maçının 17 dakikasında bir pozisyonda gümüşane dört numaralı oyuncu ters düşerek ambulas ile hastahaneye kaldırılmıştır kendisine acil şifalar dileriz. reşitpaşa spor kulübü

Adsız dedi ki...

benc e5. grupta yeni takım kuran ve kimsenin şans vermediği Çengelköy damgasını vurmakta çok iyi maçlar çıkarıyorlar ve gayet başarılılar umarım bu böyşe devam eder. Bu grupta köylerin yani Feriköy, Küçükköy ve Çengelköy ün aralarında ki maç dengeleri belli edecek süpriz olarak ta diğer köy takımı Fenerköy denebilir. tekrar tüm takımlara başarılar ve bravo Çengelköy

Adsız dedi ki...

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM .... SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ BİLGİLERİ SİTENİZDE PAYLAŞMANIZI TEMENNİ EDİYORUM ...

Adsız dedi ki...

ALLAH YARDIMCISI OLSUN. SİTENİZDE FUTBOLCUNUN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ OLARAK BİLGİLENDİRME YAPMANIZI RİCA EDİYORUM. İYİ AKŞAMLAR

Adsız dedi ki...

Futbolcu kardeşimize Acil şifalar dileriz arnavutköy beleediyespor ...

Adsız dedi ki...

ilk yorumu bırakan kardeşim o senin yazdığın hayal sonuçlar gerçekleri aşağıda yazıyor. TUNA 3 BAŞAKŞEHİR 2
PAŞABAHÇE O BEŞYÜZEVLER O
ALİBEYKÖY 1 ÇAKMAK 1
GÜLSUYU 1 GALATA 2
GÜMÜŞHANE REŞİTPAŞA TEHİR

Adsız dedi ki...

düzce organizesanayi bölgesi spor kulübü olarak gümüş hane ist reşitpaşa maçında ambulansla hastaneye kaldırılan futbolcu kardeşimize acil şifalar dileriz

Adsız dedi ki...

5.nci grup yorumlari yaparken super amator son 3 yilana bakip oyle konusun FENERKOY takimini bos sanmayin grubun en istirarli takimi ve basarilisi,herseyin parayla olmadigini tum spor severlere kanitlamistir.FENERKOYLU

Adsız dedi ki...

İst.Gümüşhanesporun genç oyuncusu Ferhat Koçak'a geçirmiş olduğu talihsiz olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

KASIMPAŞA A.Ş.

Adsız dedi ki...

Acil sifada bulunan herkese tesekkurler.. ist.gümüşhaneli oyuncu ferhatın durumu suan gayet iyi..kendıne geldı 1-2 gün ıcındede eskısı gıbı bomba gıbı olucak ınsallah.. Reşitpaşalı kardeslerimize vE Hocalarınada Teşekkürler.. İlgilerinden Ve Olumlu Yaklasımlarından Dolayı..
Herseyden Once Saglık..

Adsız dedi ki...

İSTANBUL GÜMÜŞHANESPOR-REŞİTPAŞA MACI REŞİTPASA 1-0 ÖNDEYKEN MALUM OLAYDAN DOLAYI İLERİ BİR TARIHTE 17.DAKIKADAN ISTANBUL GUMUSHANESPORUN PENALTI ATISIYLA BASLIYICAK. HAKEM PENALTIYI VERDIKTEN SONRA DURUMUN CIDDI OLDUGUNU GORUNCE İKİ TAKIMINDA GORUSUNU ALDIKTAN SONRA PENALTIYI ATTIRMADAN MACI TATIL ETTI..

Adsız dedi ki...

ist. gümüşhane spor kulubu oyuncusu Ferhat Koçak'a gecmiş olsun acil şifalar dileriz şirintepe spor kulubu

Adsız dedi ki...

ist gümüşhane reşitpaşa maçında kararı federasyon verecek! şu anda alınmış bi karar yok! ist gümüşhaneli oyuncular oynamak istemediklerini dile getirmiş hakemde maçın tehiri yönünde karar vermiştir! 3-0 hükmen reşitpaşa galibiyeti bekleniyor!

Adsız dedi ki...

öncelikle futbolcu kardeşimize acil sifalar diliyoruz! ama bu şekiilde maçın iptali diye bir şey söz konusu olamaz! gümüşhaneli oyuncular oynamak istemediklerini hakeme belitmişlerdir! hükmen mağlubiyet bekleniyor!

Çakmak AteŞi dedi ki...

Ferhat KOÇAK Kardeşimize Geçmiş Olsun Acil Şifalar...
Maça Devam edilmemesi güzel olmuş..
Herşeyin Başı Sağlık..

Çakmak AteŞi dedi ki...

Ferhat KOÇAK Kardeşimize Geçmiş Olsun Acil Şifalar...
Maça Devam edilmemesi güzel olmuş..
Herşeyin Başı Sağlık..

Adsız dedi ki...

Ferhat kardeşimize acil şifalar dileriz ama ben ilk defa bir maçın bu şekilde durup tehir edilmesini duyuyorum insanların ayakları kırılıyor oyunlar duruyor tekrar oynanıyor bu şekilde tehir olan maçın tekrar oynanacağını düşünmüyorum. Hükmen Reşitpaşaspor bu maçı alır.

Adsız dedi ki...

KARDESIM TERBIYESIZLESMEYIN HUKMEN RESITPASA ALIR DIYE.EN BASTA OYNAMAK ISTEMEYEN ZATEN OLAYIN ICINDE OLAN RESITPASASPOR KALECISIDIR.. ADAM 15 DAKKKA INSANLARIN GOZUNUN ONUNDE CAN CEKISTI NASIL BIR MANTIKLA HALA MAC DEVAM ETMELIYDI DIYOSUNZ CAN BU CAN ADAM GITTI GELDİ.. HALA AYAK KIRILIYO DEVAM EDIYO DIYOSUNUZ AYAK ALCIYLA YERINE GELIYO,AMA CAN GITTIMI DAHA GELMEZ,SEVIYESIZ ACIKLAMALARI BIRAKIN.. MAC 17.DAKIKADAN ISTANBUL GUMUSHANESPORUN PENALTI VURUSUYLA BASLAYACAK.. HAKEM 2 TAKIMINDA ORTAK GORUSUNU ALARAK BUNA KARAR VERDI..ISTANBL GUMUSHANESPORUN FUTBOLCULARI MACI OYNAMAK ISTEMIYOR DEMSSINIZ EN BASTA RESITPASA KALECISI ISTEMEDI PSKOLOJISI GITTI.. VE DIGER TOPCULARIDA AYNI GORUSTEYDI.. BIRAKIN KOLAYA KACMAYI BU MACTA RESITPASANIN ALICAGI HUKMEN MAGLUBIYET OGUNKU OLAYLARDAN SONRA RESITPASASPORA EN BUYUK HAKARETTIR.. INSAN HAYATI BU KADAR UCZ DEGIL ORNEK VERIRKEN BIRAZ DUZGUN VERIN YOK AYAK KIRILMA BURUN KANAMADAN ORNEK VERMEYIN..

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar dünyanın hiç bir yerinden bu şekilde bi karar alınmadı! futbol talimatının 19. maddesi iki takımın anlaşması diye bir durum söz konusu olamaz diye madde belirtilmiştir.Hakemin aldığı karar tamamen yanlıştır. Maçın oynanılmaması yönündeki talepte gümüşhane tarafndan gelmiştir! Hakemde ev sahibi takımın oynamak istmedğini belirtmiştir.Futolcu kardeşimizin durumundan her iki takımıda etkilenmiştir fakat bu durum ne ilktir ne sondur! Bir çok futbolcu kardeşimiz kalp krizi bein travması geçirmiş hemen akabinde müabakalar devam etmiştir!

Adsız dedi ki...

MAÇIN OYNANMASI YÖNÜNDE SON KARARI GÜMÜŞHANE TEKNİK HEYETİ VE HAKEM VERMİŞTİR.KENDİ OYUNCULARININ ETKİLENDĞİNİ DEVAM ETMEK İSTEMEDİKLERİNİ SÖYLEMİŞTİR!BU KARARA HERKESİN SAYGI DUYMASI GEREKİR!

Adsız dedi ki...

İST.GÜMÜŞHANE Lİ FERHAT KARDEŞİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.İNŞALLAH BİR AN ÖNCE DÜZELİR VE TEKRAR SAHALARA DÖNER.(BAYRAMPAŞA TUNASPOR)

Adsız dedi ki...

MAÇIN 17. DAKİKADAN DEVAM ETMESİNİ BİZDE İSTİYORUZ
REŞİTPASPOR

Adsız dedi ki...

maçın oynanmasını istemiyoruz!
GÜMÜŞANESPOR!

Adsız dedi ki...

Maçı oynamak istemiyoruz! gümüşhane!

Adsız dedi ki...

GÜMÜŞHANE ADIYLA OYNAMAK ISTEMIYORUZ DIYE YORUM YAZAN KISILIKSIZLERE ITIBAR EDILMEMISINI RICA EDIYORUZ. KENDİ KUCUKLUKLERIYLE BASBASA KALSINLAR. BEDAVA 3 PUAN ALMAK ISTIYOLAR BASKA BI ISE YARAMAZLAR ZATEN.TEKRARI OYNANDIGINDA SAHADA SORULUR KIMIN BUNLARI YAZDIGI. ! SEN ISIMSIZ ARKADAS SIMDI KENDI KENDINE GUMUSHANE OLARAK OYNAMAK ISTEMIYORUZ YAZMAYA DEVAM ET.

Adsız dedi ki...

Bu kadar büyütmeyin bazı şeyleri o öyle demiş bu böyle demiş.Oynanırsa oynananır devamsa devam değilse değil.Önemli olan sporcu sağlığı. boşuna kimse kimseye atar gider laf söz yapmasına gerek yok.Kardeşimze geçmiş olsun.

Leventspor büyük avantaj yakaladı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda Leventspor Kavacıkspor'u 2-1 yenerek BAL'a yükselme yolunda çok önemli bir avantaj...