Salı, Ekim 30, 2012

İMÇ Sakarya'nın şampiyonluk 'Umut'ları sürüyor

MUSTAFAKEMALPAŞASPOR: 2 İMÇ SAKARYASPOR: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta İMÇ Sakaryaspor deplasmanda Mustafakemalpaşaspor'u Umut'un uzatma anlarında attığı golle 3-2 yenerek şampiyonluk yarışında kalmaya devam etti. Eminönü temsilcisi kadrosundaki iki kaleciyi bu maçta oyuncu olarak oynattı.
Avcılar Turgut Özal Stadı'ndaki maçta İMÇ Sakaryaspor Vezir'in ve 19. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Devre biterken bir gol bulan Mustafakemalpaşaspor 65'te skora denge getirdi. 2-2'den sonra ev sahibi takım birçok fırsattan yararlanamadı. Buna karşın İMÇ'de Umut 90+2'de ceza sahasının dışından sert bir şutla topu ağlara göndererek takımına 3 puanı getirdi.

İMÇ Sakaryaspor Teknik Direktörü Hasan Göksu yaptığı açıklamada, "Maça 10 eksikle çıktık. Öyle ki 3 kalecimizden ikisi oyuncu olarak sahada yer aldı. Futbolcularım çok iyi mücadele etti ve önemli bir galibiyet aldılar. Mustafakemalpaşaspor'u da tebrik ediyorum. Onlar da çok iyi oynadılar, 2-2'den sonra çok kaçırdılar, galip de gelebilirlerdi. Kendilerine gelecek maçlarda başarılar dilerim" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

sedat dedi ki...

sözün bittiği yer türk futbolunun hali

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...