Salı, Ekim 30, 2012

Fenerbahçelilerden Silivrispor’a yemek

Silivri Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği başkan ve Yönetim Kurulunun da katılımı ile önceki günlerde TFF Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Silivrispor A takımı ile birlikte teknik heyete Silivri Köfte Sarayı’nda akşam yemeği verdi. 


Silivri Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Hakkı Dener ve Yönetiminin organize ettiği akşam yemeğine tüm kadro ile birlikte Kulüp Müdürü Zafer Sarıbaşak, İdari Menajer Özgür Kurt, Futbol Şube Sorumlusu Doğan Özkoç ile birlikte takımın teknik patronu Tekin Aslıhan, yardımcısı Seyhan Sezginer, kaleci hocası Erol Ayçiçek katıldı. 

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi de olan Mehmet Göksu’nun işletmeciliğini yaptığı Silivri Köfte Saray’ında verilen akşam yemeğinde buluştular. Kendisi de geçmişte Silivrispor forması giymiş olan Silivri Fenerbahçeli Taraftarlar Dernek Başkanı Hakkı Dener yemekte oyunculara hitaben yaptığı konuşmasında; “Ben eski bir Silivrispor oyuncusu olarak sizlerin sonuna kadar yanındayım. Bizim zamanımızda sizlere tanınan şanslar yoktu. İmkânlarımız kısıtlıydı fakat içimizdeki forma aşkıyla bir takım eksiklikleri asla sorun etmeden bu formanın hakkını verdik. Sizlerin de bu formanın hakkını vereceğinize inancım var. Dileğim odur ki oynayacağınız her maçta puanlar sizlerin olsun” dedi.


HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...