Salı, Ekim 30, 2012

Düzce'nin başarılı bayan hakemi: Ayşe Yaman

Düzce bölgesinin son yıllarda yetiştirdiği bayan futbol hakemi Ayşe Yaman  2006 yılından bu yana Bölgesel Amatör Lig, A2 Ligi, Bölgesel U 18 Ligi, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi, Spor Toto 3.Lig'de başarıyla görev alıyor.
Beden öğretmeni olarakta görev yapan Yaman 20-09-1988'de Düzce’de doğdu. Bolu AİBÜ Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olup halen bekar olan Yaman Düzce’de  2006 yılından beri futbol  hakemliği yapıyor ve FIFA hakemi olmayı hedefliyor. 
İl hakem Atama Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz “Düzce il olduktan sonra bölgemizde az sayıda hakemimiz vardı. Son yıllarda bu rakam üst seviyelere çıktı. Bu çıtanın biraz daha çıkmasını istiyoruz çünkü eskiden hakem bulmakta zorlanıyorduk kimse cesaret edemiyordu. Şimdilerde bu işe bayan hakemlerimiz de katıldı. Bu katılımlar bizleri mutlu ediyor. Ayşe Yaman arkadaşımızı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Bizler kendisini üst klasman hakemliğine doğru hazırlıyoruz. İstediğimiz başarıya ulaştığında Düzce bölgesi çok iyi bir hakem kazanmış olacaktır” dedi.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.