Salı, Ekim 30, 2012

Çağrı’nın performansı büyülüyor!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden 4. grup temsilcisi Ortaköyspor’un, sezon öncesi Alibeyköyspor’dan transfer ettiği genç futbolcu Çağrı Ergen, istikrarlı performansı ve çalışkanlığı ile kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Metin Uzun’un değişmez futbolcularından birisi oldu.


4 Eylül 1986 Ankara doğumlu futbolcu, Beşiktaş’ta başladığı futbol yaşantısına, Darıca Gençlerbirliği ve Ayazağaspor’da devam ettikten sonra Mecidiyeköyspor’da Profesyonel oldu. Daha sonra Ankara Türk Telekomspor, Ankara Demirspor ve Yalovaspor’da forma giyen Çağrı Ergen, Yıldırım Bosna’da da Profesyonel futbolcu olarak görev yaptıktan sonra, aynı takımla yeniden Amatörlüğe dönüş yaptı. Kağıthane Güllüoğlu, Ankara Jandarmagücü ve Alibeyköyspor’da da görev yapan başarılı orta saha oyuncusu son olarak bu sezon başı Ortaköyspor’un kadrosuna dahil oldu. 

Beşiktaş temsilcisinde şu ana kadar tüm maçlarda başarıyla görev yapan Çağrı Ergen, Ortaköyspor’daki performansıyla diğer sezonlarından daha başarılı bir görüntü çiziyor.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.