Çarşamba, Ekim 31, 2012

Bakırköy'de zabıta ve esnaf yeşil sahada karşı karşıya

Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Bakırköy Zabıta Spor, yeşil sahalarda esnaflara meydan okuyor.
Zabıta Müdürlüğü personelinin kamuoyunda hep asık suratlı, sert insanlar olarak görüldüğünü belirten Bakırköy Belediyesi Zabıta İşleri Müdürü Şevki Akşahin, ”Zabıta Müdürlüğü personeli olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla bir futbol takımı kurduk. Öncelikle kurum içinde diğer müdürlüklerle maç yapmaya başladık ama bizim asıl hedef kitlemiz Bakırköy’deki esnaf kardeşlerimiz. Bakırköylü yurttaşlarımızla zabıta personelini kaynaştırmak için maçları yapmaya hazırız. Biliyorsunuz zabıta personelimiz kamuoyunda hep asık suratlı, sert olarak algılanıyor. Bunun böyle olmadığını da özellikle esnafımıza göstereceğimizi umuyorum. Zabıta personelinin bu yüzünü de göstermek istiyoruz. Ayrıca işin sportif yönüne gelecek olursak çok genç arkadaşlardan kurulu bir takımımız var ve herkese meydan okuyoruz” dedi.

Zabıta Müdürü Akşahin, ”Bakırköy Zabıta Spor ile maç yapmak isteyen takımlar takımımızın kaptanı ve çalıştırıcısı İbrahim Mercan’la irtibata geçebilirler” diye konuştu.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...