Salı, Ekim 30, 2012

Alibeyköyspor Esenay’a gol yağdırdı!


ESENAYSPOR: 0 ALİBEYKÖYSPOR: 11(U15)
Eyüp Belediyesi Bahariye sahasındaki mücadelede ev sahibi Esenayspor ile Alibeyköysporun U15 takımları karşı karşıya geldiler. Puansız Esenayspor centilmence lige devam ederken 6 futbolcusu cezalı Alibeyköyspor gençleri yeni hocaları Orhan Pekkoç yönetiminde rakibini 11-0 yenerek ilk 2 iddiasını devam ettirdi.


Karşılaşmaya Alibeyköyspor Fatih, Onur, Mertkan, Berkan, Bahadır, Özkan, Samet, Burak, Muhammet, Kerem, Berkan, Mustafa ilk on biri ile çıktı.

Maçın ilk dakikalarında itibaren güç dengesi ortaya çıktı. Esanay takımı oyunu kendi sahasında kabul ederken Alibeyköyspor girdiği ataklarla golü aramaya başlamıştı bile. İlk yarıda Muhammet, Burak ve Mustafa ile 3 gol bulan turuncu mavili gençler 2 yarıda Kerem, Berkan Yıldız (2), Muhahmet (4), Yasin (2) ile 8 gol daha bularak karşılaşmayı 11-0 kazandı. 

Önümüzdeki hafta Alibeyköyspor evinde Özgenspor ile karşılaşırken Esanayspor deplasmanda İstanbul Bayburt ile karşılaşacak.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN YILDIZ

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...