Perşembe, Eylül 27, 2012

Tuncel: İlerisi için ümit veren bir takımız!

İstanbul 1. Amatör Lig 2. grup ekiplerinden Hadımköyspor’da hem futbolcu hem de Antrenör olarak görev yapan Ramazan Tuncel Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, iyi futbol oynayıp kaybetmenin moral bozucu olduğunu ancak genç oyunculardan oluşan Hadımköyspor’un kalan haftalarda zirvede yer alacağını söyledi.


Tuncel, “Hadımköyspor’da bu sezon yeni bir sayfa açtık. Başkanımız Zeki Koç ve Yöneticilerimizden İbrahim Üzüm’ün her zaman desteğini yanımızda görmek bizleri memnun ediyor. Genç bir takımız. Kötü futbol oynamıyoruz ancak geçtiğimiz hafta Esenyurt Örnek İdman Yurdu karşısında 70. dakikadan sonra basit bir hatalardan dolayı mağlup olduklarını fakat bu hafta oynayacakları Karaağaç maçında Esenyurt Örnek İY mağlubiyetini telafi edeceklerini söyledi.

Tuncel yaptığı açıklamada, “Karaağaç maçının çıkış maçları olmasını çok isteyip buna göre hazırlandıklarını anımsatarak şöyle konuştu: Geçtiğimiz hafta geride kaldı ancak gerek ilk yarıda gerekse ikinci yarıda üstün olan taraf bizdik. İyi mücadele ettik ancak mücadelemizin karşılığı 3 puan olması gerekirdi” dedi.

İlerisi için ümit veren bir takım olduklarını düşündüğünü belirten Tuncel, “Hadımköyspor’u eski günlerine geri döndürmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Yeşil-siyahlılarda bu hafta oynayacakları Karaağaç maçında cezalı İrfan’ın dışında eksik bulunmuyor.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.