Pazar, Eylül 30, 2012

Tuna'dan Çakmak'ta rahat galibiyet

 ÇAKMAKSPOR  : 0  BAYRAMPAŞA TUNASPOR  : 3

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup'ta Tunaspor krizden çıkma gayretindeki Çakmak önünde üç golle galip gelirken rakibini de bilinmeze doğru itti. Karşılaşma sonrasında Çakmakspor teknik direktörü Zafer Altın istifa etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında korner atışı sonrası tekrar yüklenen Tunaspor'da Mirsat'ın ortasına kafa vuran Orhan takımını 25.dakikada 1-0 öne geçirdi. 30.dakikada ise soldan Bilal Kara'nın savunma arkasına çapraz çıkarttığı top ile buluşan Eren 30.dakikada iki farklı üstünlüğü getirdi.


68.dakikada ikinci golün karbon kopyasını izledik. Tek fark Eren'e dokunacağı topu çaprazdan çıkartan Bilal'in Bilal Yalçın olmasıydı. İkinci yarıda Çakmak oyunu çevirmek için gayret ettiyse de şansı da yanında olmadı. Volkan ve Emre'nin şutları direkten dönmese, Yücel'in ara pasında İsmail golü kaydedebilse belki de Çakmak maça ortak olma fırsatı yakalayacaktı. Son dakikalarda Tuna adına Yusuf'un vuruşu da direkten dönünce Tunaspor Çakmaktan üç gollü galibiyet ile dönmeyi başardı.

Beşinci haftada puansız Çakmak, kendi gibi henüz puan ile tanışamayan Gülsuyu ile Başıbüyük'te karşılaşacak. Tunaspor ise Bayrampaşa'da Beşyüzevler'i konuk edecek.



STAD : Çakmak
ÇAKMAKSPOR :Ali Büyükkirişçi, Oğuzhan, Ozan, Eyüphan, Ali Hendem, Burak, İsmail, Barış, Gökhan, Yücel, Mustafa (Anılkaan, Ali Aykurt, Emrah, Faruk, Berat, Volkan, Emre)
TEKNİK SORUMLU : Zafer Altın
BAYRAMPAŞA TUNASPOR : Hakan, Semih, Hazar, Mirsat, Orhan, Adem, Emin, Bilal Kara, Bilal Yalçın, Emrah, Eren (Sezer, Mehmet, Yusuf, Cemalettin, Semih, Aykut, Ümit) 
TEKNİKS SORUMLU : Ata Haluk Yakın
GOLLER : Orhan 25', Eren 30' ve 68'

HABER - FOTOĞRAF : Erdem G

1 yorum:

Adsız dedi ki...

HALUK HOCA VARSA SORUN YOK.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...