Pazar, Eylül 30, 2012

Silivri Ortaköylü futbolcudan alkışlanacak davranış

Bugün Silivri Ortaköy’de oynayan, S. Ortaköy-S.Mimarsinan maçında ilginç bir olay yaşandı. Silivri Ortaköylü futbolcu Doğukan kaleci ile karşı, karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleye göndermek yerine taca atmayı tercih etti.
 

İzleyenleri önce şaşkına çeviren sonra da maçı izleyen herkesin uzun süre alkışladığı olay şöyle gelişti: İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grupta oynanan S. Ortaköy-S.Mimarsinan maçı 65. dakikada 2-0 ev sahibi takımın lehine devam ederken, S.Mimarsinanlı Ramazan rakibi ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Hakemin devam ettirdiği pozisyonda takım arkadaşı Ali’nin pasında S.Mimarsinan kalecisi ile karşı, karşıya kalan bariz bir gol şansı yakalayan Silivri Ortaköy’ün 1992 doğumlu futbolcusu Süleyman Doğukan Arslan, topu kontrol ettikten sonra birden arkasına döndü ve yerdeki rakibini gördü, daha sonra da topu kaleye vurmak yerine taca atan genç futbolcu, yerdeki rakibini gösterdi.
 
Bu örnek davranıştan sonra maçı izleyen seyirciler ve sahadaki diğer futbolcular Doğukan’ı uzun süre alkışladılar. Maç ev sahibi takımın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Silivri Ortaköy Kulübü geçtiğimiz sezon, maça tek forma ile gelen ve ilk devre sağanak şeklinde yağan yağmurdan etkilenen rakipleri Onurspor’a kendi formalarını vererek rakip futbolcuların ikinci devreye kuru formalar ile çıkmalarını sağlamış ve ekibimiz tarafından 2012 Yılı Onur Ödülüne layık görülmüşlerdi.
 
 
HABER: BURAK KURTULUŞ

1 yorum:

Global Medya dedi ki...

Forma vermeleri ve Doğukan adlı arkadaşımızın davranışı duygulandırdı açıkçası. böyle düşünen insanlar var mıydı gerçekten? ne güzel...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.